Известие

Collapse
No announcement yet.

поглед!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• поглед!

Какво става, когато колкото и да гледаш, това м, което гледаш нито ти харесва като щерка, н ито като снаха!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Примиряваш се...........
    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
    156 1,8ТS-99 ......
    EX
    159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Какво става, когато колкото и да гледаш, това м, което гледаш нито ти харесва като щерка, н ито като снаха!
      Ти си лесен бре,аз два пъти трябва да се чудя дали ми харесва като син или зет..........
      Не е важно дали на теб ти харесва
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Младите борове нито за миг не се замислят преди да натиснат, засенчат и изместят дълговечният донор на семето, от което те самите са започнали своя житейски път.
        Животът трябва да продължи в избраната от тях посока и така е откакто свят светува.

Както ти каза Кайо, не е важно какво ти харесваш.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:24.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Ти си лесен бре,аз два пъти трябва да се чудя дали ми харесва като син или зет..........
          Не е важно дали на теб ти харесва
          Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Младите борове нито за миг не се замислят преди да натиснат, засенчат и изместят дълговечният донор на семето, от което те самите са започнали своя житейски път.
          Животът трябва да продължи в избраната от тях посока и така откакто свят светува.

Както ти каза Кайо, не е важно какво ти харесваш.

Подкрепям!
          sigpic

Comment

Убуу де, ама като се вижда, че отсреща, като има чурук.... как да се примири?!
            sigpic

Comment

А ако отсреща имаше неразнополово същество по лесно ли щеше да бъде?Навремето когато родителите ми гледаха като нещо довлечено от боклука разните ми там любови,излекувах ги като месец някъде им показвах едно момченце /откровен педал-надявам се да не обиждам някого/...........
              А и винаги като не си харесва някой зетя или снахата може да го дискредитира по тънката лайсна с търпение и постоянство.
              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
              156 1,8ТS-99 ......
              EX
              159 1,9 JTD-08

Comment

Бяхме и при свекърва и при тъща, после отделно... и те така вече 27 години.И аз се чудя за кандидат зетя, ама като ги гледам вече две години са неразделни, пък и кротко момчето...остава само да го придумам да смени голфа с Алфа.Според мен да не се месиш, освен ако няма много основатена причина.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

По-добре за теб да не се месиш,че после няма да те харесват много ,много ,а и става голяма каша. От опит ти го казвам.
                  Ако нещо фрапиращо се случи,може да изкажеш някво недоволство,но реално погледнато това не е твое решение..каквото трябва,ще стане!
                  Peugeot 307
                  A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

Проблема не е при мене, а при мой колега.
                    Аз , слава Богу, знам как да си държа езика зад зъбите.
                    Сина му е вече две години с едно момиче, а той ще получи удар от това.
                    Вярно, че са странна двойка, но пък им върви във всичко.
                    Питам се, кое е по-важно за него?
                    Щастието на сина му или собственото му его.
                    Така както гледам, младите може да запрашат на някъде и да си остане сам на дърти години.
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Преди години, може би 20, ходихме с жената до Добрич.Та там срещнахме една нейна съученичка, покани ни на гости на кафе, ходихме пихме и си тръгнахме.А мъжът и в инвалидна количка.Питам жената какво му се е случило, а тя вика - той така бил от малък, още като студенти се оженили.Очевидно беше че много се обичат.Та мисълта ми е щом младите се разбират и са добре, да си забрави егото.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Е то човек или кара по любов или като в сериала "женени с деца"

Comment

Първоначално публикувано от stefko159 Покажи съобщение
                          Е то човек или кара по любов или като в сериала "женени с деца"
                          Ами то точно в тоя сериал е по любов бе, колега!

Comment

Ами то точно в тоя сериал е по любов бе, колега!
                            Иво недей са меси в нещата на младите нито ще ги разбереш нито критерии имаш - не че не си стъпил толкова здраво на земята че да ти завиди човек ама - остави малко демараж в случая
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Въпросът е как хем да си държи езика зад зъбите, хем да не получи удар ... БТВ къде е жена му?
                              Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Working...
                              X