Известие

Collapse
No announcement yet.

Lancia Thesis Emblema

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, аз съм съгласен с вас, НО дали ви минава през ума, че тази кола точно такава трябва да бъде?!
    sigpic

Comment

Тезиса е кола, при която всеки се обръща. Независимо дали ти харесва или не. Вътре е уникална. Имал съм възможност да я покарам малко. Супер ергономичен автомобил. Както казва нашият колега "Valjo" :"Тезиса е кола, в която да те возят, не да я караш".
      Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
        Тезиса е кола, при която всеки се обръща. Независимо дали ти харесва или не. Вътре е уникална. Имал съм възможност да я покарам малко. Супер ергономичен автомобил. Както казва нашият колега "Valjo" :"Тезиса е кола, в която да те возят, не да я караш".
        .. да се возя отзад, на затъмнени стъкла - нямам против майтапя се, разбира се
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тези дни огледахме 2 таквиз - ми не е лоша колицата
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

тесис

купил съм един тесис от италия.3.0 бензин автоматик.колата е на 105000 км.чудя се дали да си я оставя за себе си.казаха че е в уникално състояние.

Comment

Първоначално публикувано от jorco Покажи съобщение
              купил съм един тесис от италия.3.0 бензин автоматик.колата е на 105000 км.чудя се дали да си я оставя за себе си.казаха че е в уникално състояние.
              Как да ти помогнем по-точно Трябва да си чешит че да караш такъв автомобил - супер екстравагантен дизайн, модерна интерпретация на дизайн от 50-те, 60-те. Единствения голям проблем който откривам е разхода

Comment

И подръжката...доколкото ме бяха осветлили по въпроса части само поръчка, няма носачи от 100 лв и тинтири минтири.Може и да не съм провилно осветлен де.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от jorco Покажи съобщение
                  Карай си го, и без това няма продаванката тоя кърпел Ще ти изгори дреИте и ще те прибие с цифри подръжката. Бая си се наредил така да се каже.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Карай си го, и без това няма продаванката тоя кърпел Ще ти изгори дреИте и ще те прибие с цифри подръжката. Бая си се наредил така да се каже.
                    Да ти имам изказването, нито знаеш възможностите (финансовите) на човека нито нищо. Виждал си колата и знаеш, че е кърпел ? Общо взето за изказване на модератор, крайно нетолерантно и неколегиално. Не се засягай, по скоро помисли в/у това, че ''камбанариите'' на хората са много различни.
                    По темата да изкажа и аз мнение, Тезиса е много много хубав автомобил според мен и ако се взима такъв трябва да е много гледан и слабо употребяван егземпляр.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                      Да ти имам изказването, нито знаеш възможностите (финансовите) на човека нито нищо. Виждал си колата и знаеш, че е кърпел ? Общо взето за изказване на модератор, крайно нетолерантно и неколегиално. Не се засягай, по скоро помисли в/у това, че ''камбанариите'' на хората са много различни.
                      По темата да изкажа и аз мнение, Тезиса е много много хубав автомобил според мен и ако се взима такъв трябва да е много гледан и слабо употребяван егземпляр.
                      Така е батка,всички са разбирачи да знаеш................
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Така е батка,всички са разбирачи да знаеш................
                        Национална черта...

Comment

А дали някои с 0 мнения го интересува вашето респективно нашето мнение Аз залагам на мистър джамбаз които се опитва да предизвика вашия или на някои друг интереса, или щото гадния модератор е написал нещо, трябва разни форумни спам корифей да скачат.

П.С. На Тезис имам повече километри от колко и двамата Х5 нямате и какво от това.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Личностната ти нападка и наречието ''разни форумни корифей'' е гадничка. Скачане няма. Това, че имаш километри с Тезис може да ме накара да ти завиждам. Както и предното ти мнение е пожелателно - предполагащо, ами ако не е джамбаз човека ? Всеки нов във форума има свое първо мнение.
                            Ако имаш опита, за който твърдиш не е ли по удачно да го споделиш вместо да гледаш кой къде да ''клъвнеш'' и да влезнем в безкрайна полемика, знаейки, че и на мен и на теб ни е през ''центъра'' другия какво мнение има и какво ще напише.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                              Личностната ти нападка и наречието ''разни форумни корифей'' е гадничка. Скачане няма. Това, че имаш километри с Тезис може да ме накара да ти завиждам. Както и предното ти мнение е пожелателно - предполагащо, ами ако не е джамбаз човека ? Всеки нов във форума има свое първо мнение.
                              Ако имаш опита, за който твърдиш не е ли по удачно да го споделиш вместо да гледаш кой къде да ''клъвнеш'' и да влезнем в безкрайна полемика, знаейки, че и на мен и на теб ни е през ''центъра'' другия какво мнение има и какво ще напише.
                              Последен пост по темата, който хич не е по-темата де но все пак:

Аз не помня да съм влизал в полемика с теб, мисля че е обратното, а и особено като не те познавам си ми леко безинтересен личностно, ела пък да ти споделям каквото и да било.

П.С. Явно не си чел темата отначало, затова е "личностното" определение.
                              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 17:07.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Aу...колко сте раними....иде реч само за даден модел!
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X