Известие

Collapse
No announcement yet.

Изправяне на джанти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изправяне на джанти

метнах летни гими и при смяната се оказа, че предна лява джанта е крива... интересното е, че не тресе грам - гумаджията не вярваше и се качи да пробва и действително не тресе волана...

та.... кажете място за изправяне на джанти в София, че на спецовете в Бургас им нямам вяра, ще я пукнат само колкото да си вземат парите от аргоновото заваряване
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:44.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Аз лично за всичко различно от монтаж на гуми се разхождам до този човек, защото знам че си струва, бил съм му клиент около 4-5 пъти и винаги съм повече от доволен цена/качество, малко са майсторите, за които мога да заявя, че отивам при тях, без да имам едно на ум !

- Ето темата на човека, сам може да се убедиш колко доволни клиенти има, има и снимки на творенията му, джанти, който лично аз не бих погледнал повече !

"София Казичане 0885077999 от Понеделник до събота от 9 до 18 часа."

http://www.tuning.bg/forums/index.ph..._fromsearch__1
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Благодаря, колега ! Уговорихме се
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 13:01.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Ние всички ходим в Казичане но не знам дали е при същият човек. Ходим при Дани - 088 55 666 39
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

Не този май се казваше Иван.
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Иван от Казичене е човека...прави невъзможното и то на МНОГО добри цени!
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
              Ние всички ходим в Казичане но не знам дали е при същият човек. Ходим при Дани - 088 55 666 39
              А при въпросният съм ходил 2 пъти ... не че не работи добре, но не мога да кажа, че е коректен.

Другият младеж е стабиуен
              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Пиша тук, защото е от пресните теми за изправяне на джанти.
                Вчера закарах на Янчо Джантата четири криви 15-ки - месестите от интеграле - 10 килограмовите 7J.
                Една беше като свалена от Фалкъна на Лудия Макс в края на втория филм - 3D пентагон със следи от атентат.
                Днес ги взех прави след ръчното изправяне с опция за сваляне на 'пи', 'е' и златната пропорция от тях.
                Поражения от изправянето има по чука, не по джантите.
                Янчо Джантата - 0887 829 осем-четири-осем

моделът е този:
                Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 01:25.
                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                и делта

Comment

Искаш да кажеш ...че изправя джанти само с чук?

Comment

Да, 100% е по силите му и резултатът е 10 от 10.
                    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                    и делта

Comment

егати майтапа...майсторче ке доде он...ти сметай щом изправя джанти с чук какво може да ти причини такъв човек щи промени структората на костите да се скършиш като домино ако те бутне някой...до Лидъл-Дружба Лиа Ауто имат добра машина иначе на повечето места е пневматично бутало ама тоя който го прави верно трябва да има опит,не познавам някой корифей за заварки на джанти има.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        Искаш да кажеш ...че изправя джанти само с чук?
                        Абсолютно,Янчо е известен в цяла София и наистина няма джанта която да не е изправил с чука/той машина няма/
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Този явно е голям виртуоз с чука, но сигурно включва и Мамата в действие.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Аз също съм ходил при Янчо,но човека си работи с чука Останах доволен от свършената работа.

Comment

Аз лично посещавам от години едни пичове на България и Емил Марков сега се преместиха малко по на вътре посока Южния парк 1.50 на цол взимаха последно миналото лято

Comment

Working...
                              X