Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЛЕГИ ПОМОЩ !!!!!! :((((((((

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КОЛЕГИ ПОМОЩ !!!!!! :((((((((

Пичове преди година купихме алфата от подписа от една автокъща горе на княжево на околовръстното,всичко беше точно,колата излезе перфектна,година и половина само се кара не е тропнала...абе като нова е абсолютно никакви проблеми страшно читава излезе,алфата е 93-та година та тия дни получих призовка да се явя в съда във връзка с автомобила алфа ромео 155,закупен от въпросната автокъща (собственост на маргините) по дело еди кое си Та колата най-вероятно е крадена с пренабити номера Кажете ми оттук нататък какво следва,какво да правя в съда...какво ще стане с колата,че ми се е запалила главата и много ме е страх да не ми я вземат и да ме прецакат от автокъщата и да не ми я изплатят Моля ви помогнете ми,какво да правя !
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Re: КОЛЕГИ ПОМОЩ !!!!!! (((((((

Първоначално публикувано от Abarth
    Пичове: Моля ви помогнете ми,какво да правя !
    коя е къщата?
    щом е минала през кат вероятността да е с пренабити е ниска
    как е внесена вече или дали не е минала през 10 човека с плномощно е друга тема
    кой поред собственки си на колата - 3я по закон е добронамерен
    абе трябва ти добър адвокат за начало

стискам палци всичко да е наред
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Re: КОЛЕГИ ПОМОЩ !!!!!! (((((((

Първоначално публикувано от търтей
      Пичове: Моля ви помогнете ми,какво да правя !
      коя е къщата?
      щом е минала през кат вероятността да е с пренабити е ниска
      как е внесена вече или дали не е минала през 10 човека с плномощно е друга тема
      кой поред собственки си на колата - 3я по закон е добронамерен
      абе трябва ти добър адвокат за начало

стискам палци всичко да е наред
      Значи колата беше нов внос в автокъщата... Минахме през КАТ миналата година без проблеми... Незнам какво да очаквам
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

???? ?? ?? ? ?? ??? ???????? ??? ?? ???? ??? ??????????..?
        ________
        FAKE WEED
        Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:23.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първото нещо е да се съветваш с поне двама адвоката преди делото,че ако нямаш твой адвокат не се знае какъв ще ти назначат.
          Много вероятно е колата да има връзка с някое дело и за това да им трябва, не мисля,че изобщо ще става въпрос да ти я взимат. Но определно се консултирай с няколко адвоката ако нямаш твой ,който да си разбира от работата
          http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
            Първото нещо е да се съветваш с поне двама адвоката преди делото,че ако нямаш твой адвокат не се знае какъв ще ти назначат.
            Много вероятно е колата да има връзка с някое дело и за това да им трябва, не мисля,че изобщо ще става въпрос да ти я взимат. Но определно се консултирай с няколко адвоката ако нямаш твой ,който да си разбира от работата
            Ми аз незнам за какво ще викат ако нещо не е наред с колата демек крадена.... Каква връзка ще има с някое друго дело... Абе притеснява ме това,че и Маргините са замесени
            BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
              това да не е по тея автокъщи там на Шела към Перник?или..?
              Не не е към Перник... Точно в Княжево,ще ти кажа коя автокъща е ако е толкова важно
              BMW e39 facelift

Comment

???? ?? ?? ? ?? ??? ???????? ??? ?? ???? ??? ??????????..?
                ?? ?? ? ??? ??????... ????? ? ???????,?? ?? ???? ??? ???????? ? ??? ? ??????? ?????
                ??? ???? ?? ??? ???? ???? ????? ???????? ?? ??????? ? ???? ???? ?? ????????? ?????? ?????? ???? ?? ??? ?? ?? ?? ????? ?? ???? ???????/?????????? ?? ?????/ ???? ?? ???????? ?????? ???? ????? ?? ?? ???? ??????????? ?????? ?? ?????? ? ???????..? ?? ????????? ? ????????? ? ???? ?? ???? ?? ?? ? ???????? ???? ??????
                ________
                Acura vigor history
                Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:24.
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ми аз незнам за какво ще викат ако нещо не е наред с колата демек крадена.... Каква връзка ще има с някое друго дело... Абе притеснява ме това,че и Маргините са замесени
                  ммм не видях,че се е водила нов внос а сега те викат,че е била тяхна...консултирай се утре,че така прекалено на сляпо си говорим...опитай да говориш и с прокурора,който води делото,вероятно е да не ти каже за какво те викат,но преди това с адвокат
                  http://www.thegamefactory.fr/

Comment

ммм не видях,че се е водила нов внос а сега те викат,че е била тяхна...консултирай се утре,че така прекалено на сляпо си говорим...опитай да говориш и с прокурора,който води делото,вероятно е да не ти каже за какво те викат,но преди това с адвокат
                    То си има образувано дело във връзка с алфата и автокъщата...чудя се дали да не направя копия на документите и да нося копията да не ми ги вземат Имам чувството,че ше ни прецакат много жестоко
                    BMW e39 facelift

Comment

няма да го измъдрим във форума - трябва ти адвокат

аз лично не мисля че ще ти вземат колата - по скоро ги интересува схемата внос - продажба
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                        няма да го измъдрим във форума - трябва ти адвокат

аз лично не мисля че ще ти вземат колата - по скоро ги интересува схемата внос - продажба
                        Знам,че няма да го измъдрим,пуснах темата просто,защото незнам какво ме очаква,не съм попадал в такива ситуации и затова.Иначе делото е на 9-ти А ако искат да ми я взимат и автокъщата да ми я изплаща е*ал съм ги,ще и взема мотора та каквото ще да става и ше сложа фиатския 1.6 с тракащите лагери
                        BMW e39 facelift

Comment

??? ???? ?? ?? ? ???? ?? ????? ??????? ? ?? ?? ? ????? ?? ? ???? ?? ??? "???"
                          ________
                          Honda Crf250R
                          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:24.
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Хубавото в цялата работа е, че си добросъвестен собственик и по закон не могат да ти вземат колата. Лошото е, че... нали знаеш колко се спазват законите у нас . И дали няма да си вземеш колата чак когато има стойност на ретроавтомобил. За двигателя- заеби, то нали и номера на двигателя се пише в талона. Така че... наистина по-добре се консултирай с адвокат.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

тая кола да не е била на някой длъжник и да си я купил ти и сега да има "пис"
                              Ебал съм ги...Колата е купена и сме дали пари за нея...не ме интерсува кой на кой е длъжник... да се оправят,нещасници,не мисля да сме с 4500лв назад
                              BMW e39 facelift

Comment

Working...
                              X