Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разбиха ми колата :(

Здравейте колеги, студент съм във Варна и сутринта в 11 ч. имах курс по английски ,но както тръгнах да си отключвам колата видях ,че вече беше "отключена".Доста неприятно нещо, откраднали са ми СД-то и новият ми акумулатор . Веднага се обадих в полицията, дойдоха следователи ,опитаха се да вземат някъкви отпечатъци и след това ме взеха във Второ райнно .Там съставиха нещо като жалба,описаха нещата ,които са ми откраднати и ми казаха ,че ако има нещо ще ми се обадят.
    За щастие поне документите в жабката ми стояха , също така и някой работи в багажника бяха просто разхвърляни .Не знам какво да кажа, направо ми дойде като гръм от ясно небе , не го пожелавам на никой

Ами колега, неприятно е-ама в кола не трябва да оставяш нищо, камо ли документи.
    Не се коси, станалото-станало
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

За мой късмет не са ги взели .Явно тея нищо не ги притеснява ,колата си я спирам точно пред входа под лапата м/у останли коли и съмсем спокойно са си взели каквото им трябва.

Comment

Наблюдавали са те, знаели са след колко време ще излезнеш,ако ходиш на този курс редовно и по едно и също време.На мен ми откраднаха от двора една стара тава в която храня кучето,луда работа, идея нямам за какво им е.Неприятното е ,че някой е влизал незаконно.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

И на моя комшийка приятелят й дойде за една вечер и сутринта като слезе зад блока, където я беше паркирал колата взели, че му откраднали акумулатора, то друго няма какво да вземат. Това е работа на някой наркомани и подобни отрепки.
          ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Според мен са доста изпипани, понеже акумулатора ми беше захванат с планката и каишката ,която го обхваща отгоре така ,че ако нямаш ключ с удължение и съответния размер няма как да се развие и да се вземе.Също така панела на цд-то си го криех под задната стелка и го бяха намерили...абеее тва за изрудии !

Comment

Според мен не са изпипани, а просто имат практика. Неволята ги учи иначе няма да имат с какво да си купят дрогата, а ако бяха някакви професионалисти нямаше да се занимават с разни трошки.
              ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Да, но можеха да ми пръснат стъклото , да срежат кабелите и каишката вместо да си играят да ги развиват... за щастие добре ,че не е така дори не ми се и помисля ако беше станало ...

Comment

Първото нещо за което ще проверя е..къде е панела.Под шофьорското място или зад пасажерската седалка!Може и да не са наркомани,някои хора така си изкарват седмичните джобни.Само можеш да се радваш на лековерното ти оставяне на документи в жабката които не са изчезнали.Още повече че не са действали панически,така ще привличат внимание.Ако видиш някои с тресчотка да си развива планката на акумулатора на 112 ли ще се обадиш?
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

То и мен вчера до ВМА ме избомбиха, минус съм с прозорец, GPS и радар детектор, като цяло пих една студена вода, бъбрих с полицайте, вежлив народ са и айде обратно на село.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Колеги така и не се научихте че панел и документи не се оставят в колата. И мен са ми отваряли колата ама като не са намерили панела и нищо не беше пипано. А полицайте прекрасно знаят кой ги върши тези неща но вероятноста да го хванат и да ти върнат нещата е абсолютно никаква
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Баси , аз си мислех че вече няма такива работи.... всмисъл колко може да вземат за едно CD в заложна?1?!? 10-20 лв.... А иначе fred е прав документи никога не оставям в колата ..... или по седалките някви пликове .. само в багажника , щото в плика може и лайно да има , ама ще ти счупат прозореца да проверят , да не говорим за дамски чанти и портфейли
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Сори, колега, ама тея неща се случват...радвай се, че караш Алфа, марката с най-добра репутация в обществото , та никой не му е зор да я краде цялата...
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

На мен преди две седмици ми разбиха колата на паркинг в кв."Белите брези" към 18.00 часа.Да, тогава небях свалил панела на ЦД-то,защото не е кой знае какво “Pioneer DEH-2020”(колкото да слушам радио и МP3-ки) и имайки предвит,че беше светло навън,но уви....олигофрените ми счупили предно дясно стъкло,влезли, ровили с отверка около цд-то,счупили му лайсната и надраскали таблото.Пълни мизерници дори не са могли да го свалят,а само “ръцете са си оставили”.....Другите последствия са счупена щипка на стъклоповдигача на дясното стъкло,машинката е набрава въженцето накриво и е станало на кълчища ...красота

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Първото нещо за което ще проверя е..къде е панела.Под шофьорското място или зад пасажерската седалка!Може и да не са наркомани,някои хора така си изкарват седмичните джобни.Само можеш да се радваш на лековерното ти оставяне на документи в жабката които не са изчезнали.Още повече че не са действали панически,така ще привличат внимание.Ако видиш някои с тресчотка да си развива планката на акумулатора на 112 ли ще се обадиш?
                              Да, така е колега ,действали са си спокойно.Плюс това не съм от тук и не ме познават от блока ,вече ще си го прибирам с мен панела ,а акумулатора освен да го заваря ,дано не ме повторят .
                              А път това посред бял ден на нищо не прилича вече

Comment

Working...
                              X