Известие

Collapse
No announcement yet.

Дизайн GT vs дизайн Brera....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Все едно да сравняваш 156 и 159, разлика от няколко години при автомобилите е убийствена иначе и аз харесвам GT, ама ..
    156 - 1997 към 159 - 2005 = на 8 години разлика

ГТ - 2004 към брера -2005 = 1 година /тук има грешка, май ГТ -то е 2003 г./

Ти ли се обърка малко или аз?
    Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 20:42.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Брера !

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        156 - 1997 към 159 - 2005 = на 8 години разлика

ГТ - 2004 към брера -2005 = 1 година

Ти ли се обърка малко или аз?
        То и 166 фейс е 2005г само че си е 14 годишна концепция с подобрения та и GT си е "Алфовата Тигра", не знам дали всички ще ме разберат за какво говоря Да не звучи като обида, колата си е много яка просто си е 147 със други ламаринки.
        Last edited by code; d.m.y г., 20:45.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

колата си е много яка просто си е 147 със други ламаринки.
          Точно!
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

То и 166 фейс е 2005г само че си е 14 годишна концепция с подобрения та и GT си е "Алфовата Тигра", не знам дали всички ще ме разберат за какво говоря Да не звучи като обида, колата си е много яка просто си е 147 със други ламаринки.
            Точно казано
            И аз съм за Брерата...
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Говорим точно за тези ламаринки, в началото изрично поставих условието, че става дума само за дизайн.
              Не искам да изглупявам, сравнявайки технологично двата автомобила. Разликата в цените им като нови доколкото помня е около 20-25 000 лева в полза на брерата,/за 3.2 версията мисля , че беше така/, ясно е, че тази разлика не е заради дебелото дупе на брерата.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Е, Рус, не може да твърдиш, че само заради остарелия модел, колата не е красива
                По тази логика нито един стар модел не е хубав, което знаеш, че е грешка
                Не бе, не че е старо моделчето. Просто с този стар интериор от преди 10 години...Не може да ги сравнявате. Вътре брерата си е като 159-ка и си е доста просторно.
                Екстериора е уникален, една от най-добрите предници на алфа (159, Брера, нали са еднакви отпред) и отзад тази стегната задница.

Със сравнението исках да кажа, че ГТ е стара чанта, нищо, че е с нови ламарини ектериорно, но пък е лачена.

п.с. нито фаровете ми харесват отпред на ГТ, нито недовършената задница с тези стопове и багажник. Не ме кефи достатъчно!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

GT-то бидейки построено на базата на 147 е имало доста ограничения в дизайна. На мен ми изглежда малко "скалъпено". И задницата винаги ми е била безкрайно странна. Все едно не са искали да стане много скъпо и сложно.

Brera-та е уникална с много красиви и изчистени линии, и много хубава пропорция и интересни детайли.

П.П. дори и "сърцето" на Brera изглежда по-завършено.
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Brera....
                    А бе Сусе,ти не си ли падаше по големи дупета?????
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Брерата
                      Attached Files
                      156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

та и GT си е "Алфовата Тигра", не знам дали всички ще ме разберат за какво говоря Да не звучи като обида, колата си е много яка просто си е 147 със други ламаринки.
                        Tа и Брера си е "Алфовата Тигра",/каквото и да означава/.Да не звучи като обида,колата си е много яка просто си е 159 със други ламаринки
                        2011 Giulietta MA-ex
                        1995 155 1.8 TS 8V
                        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Демек се стигна до извод, че се сравнява една 159-ка с 147.....Това са мн различни коли и както бях писал по-горе е все едно да сравняваш 10 годишна кобила със младо расово египетско жребче....

Извод: Брера-та е в пъти по красива!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                            Tа и Брера си е "Алфовата Тигра",/каквото и да означава/.Да не звучи като обида,колата си е много яка просто си е 159 със други ламаринки
                            Хах, добре, айде да е "Алфовата Калибра" тогава И двата модела са си екзотика в сравнение с масовите Алфи, така че кефят
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Gt - с две ръце!
                              Брерата ми "куца",отпред - добре.Отзад е претрюфена.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Демек се стигна до извод, че се сравнява една 159-ка с 147.....
                                Абе човек,сравнявам 147/по-скоро 156/ с ГТ и 159 с брера,не 147 с 159!!!
                                2011 Giulietta MA-ex
                                1995 155 1.8 TS 8V
                                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Working...
                                X