Известие

Collapse
No announcement yet.

Как го правят отвъд океана. Е та тва са рацери!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как го правят отвъд океана. Е та тва са рацери!!!

За ко не си направят бързи хонди, мазди и други подобни за рацинг кат не умеят да шофират, ми трошат произведения на изкуството.
    ....... шофьорът - три години в пандела и му продали къщата в "белллл аир" за да платят щетите по магистралата и делата.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

това го има във www.wreckedexotics.com и интересно, че катастрофата е станала с 250 км/ч а на шофьора му няма нищо освен сцепена устна (а и между другото този има още едно енцо) ... това всичко го пише на сайта

Comment

Първоначално публикувано от bongo
      това го има във www.wreckedexotics.com и интересно, че катастрофата е станала с 250 км/ч а на шофьора му няма нищо освен сцепена устна (а и между другото този има още едно енцо) ... това всичко го пише на сайта
      е тва на снимката не ми прилича на Енцо
      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
        А на какво ????
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

...е то т'ва на снимката май вече на нищо не прилича
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от MONI
            Първоначално публикувано от Kostadin
            А на какво ????
            нямам предвид ферарито на горната снимка, а това дето излиза като кликнеш на линка който колегата bongo е пуснал и точно то ферарито от линка е 360 и май даже е спайдър
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
            X