Известие

Collapse
No announcement yet.

Blizoo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Ама ще го плащаш до края на договора, като ще е свинщина да е пълна.
    Добре де!
    Аз съм навит!
    Предложих го на вуйна ми, ама тя нещо го неще. Имало разврат...
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

1.Договора на твое име ли се води или на майка ти ?
      2. Имаш ли адресна регистрация в Перник ?

Ако се води на твое име и нямаш регистрация в Перник (или на вилата) ще е малко трудно да ги убедиш да ти прекратят договора.
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

mordohy,при мен случката беше следната:
        Продадох си апартамента,прехвърлих всичко при моите родители.След време те искаха да сменяват някакви планове но се водеше на мое име.За да съм на чисто исках да се откажа,но от Близ ми казаха че ще трябва да платя остатъка от договора.Аз им казах че искам там където живея в момента да ми инсталират всичко необходимо за да използвам услугите им.Сам се досещаш че там където съм сега е невъзможно да опънат кабели След една седмица ,като преди това имах молба да преместят мястото,ме помолиха да отида в централният им офис където пред прокуриста на фирмата подписахме споразумение за прекратяване на договора,поради невъзможността да осигурят услугата.По стечение на обстоятелствата,новите ми съседи се преместват от кв.Обеля и по идентичен начин прекратяват договора с Близ.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
          1.Договора на твое име ли се води или на майка ти ?
          2. Имаш ли адресна регистрация в Перник ?

Ако се води на твое име и нямаш регистрация в Перник (или на вилата) ще е малко трудно да ги убедиш да ти прекратят договора.
          Имам в Перник, а по постоянен адрес се водя на друго място в Кюстендил.
          Имам и вила в региона на града, където само теоретично има ток
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Близу си имат телефон за всякакви въпроси, обслужване и теми - 070043700- обади си и говори с тях.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

а договора с теб ли е.
              точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                а договора с теб ли е.
                Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Близу си имат телефон за всякакви въпроси, обслужване и теми - 070043700- обади си и говори с тях.
                Леле, изобщо не сте в час с мненията по темата и не знам защо пишете.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Ами каже бе!

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Ами каже бе!
                    Отиваш във Велбъжд или Пауталия и право куме в очи им казваш какви са проблемите.
                    Last edited by old alfist; d.m.y г., 18:40.
                    sigpic

Comment

Отиваш във Велбъжд или Пауталия и право куме в очи им казваш какви са проблемите.
                      Ами казах им!
                      За това и пиша тука, та белким им намериме цаката

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Ами казах им!
                        За това и пиша тука, та белким им намериме цаката
                        Казал си им слухово, но не си осъществил визуален контакт - пък ще видиш и градът, в който си живял дълго време.
                        sigpic

Comment

що бе, на сайта им трябва да има общи условия в които пише при какви случаи се прекратява неизтекъл договор без неустойки. ако той е подписал договора, ще трябва да плати неустойка. каква ще е тя пак пише в общите условия. тая работа с преместването на място където нямат възможност да предоставят услугата беше вървежна с интернета на бтк докато не се усетиха, така че и при тия едва ли ще мине.
                          точка

Comment

Working...
                          X