Първоначално публикувано от kaio156
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какаво да очаквам като щета?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе съм ръчкал селе.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеКат дойда в Софето ше те черпа едно кръгче
Може, аз искам нова алфа, ама не ми стиска нещо.
И за ягуара не ми стисна, абе мани, пълна стисня и циция."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКъде изчезна гробарската тема бре?
Може, аз искам нова алфа, ама не ми стиска нещо.
И за ягуара не ми стисна, абе мани, пълна стисня и циция.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеНе съжалявай за ягуара,ни форум имат,ни клубни сервизи пък и кола с два резервоара при сегашната петролна криза е мазохизъм."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеВнимавай само да не е някой таралясник!
То бедро има кога да пипаш!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКато одъртея, сега се навъртам около едно гт 3.2, ама ще е по -лесно изневяра да призная на жената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКато одъртея, сега се навъртам около едно гт 3.2, ама ще е по -лесно изневяра да призная на жената.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКато одъртея, сега се навъртам около едно гт 3.2, ама ще е по -лесно изневяра да призная на жената.
Ама за колата сигурно ще се обади на "Родопа"На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеУтре ше я гледам,ако ми фане очо и ушо (не,че разбирам де) понеделник ше я водя в Алфа сервиз в Серес,колата е от Поликастро......"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеМойта пък е навита,аз се дърпам.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеМойта пък е навита,аз се дърпам."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТук в София е ужас, днес излязох малко на пазар семейно и по пътя всяка трета кола е 156 и едни очукани с едни висящи жила на ръчната, с олющени брони, мръсни с разни тасове от илиенци, абе трагедия.....ама жила не вият,и имам само един долен неоригинален носач по нея,учукването в Солун е неизбежно,по-рано кат имах каско я оправях на маомента,сега ще чакам да я оправят тук и после кво остане в България.
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДай да ги менкаме и ще ти давам да го караш два пъти седмично.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment