Известие

Collapse
No announcement yet.

Какаво да очаквам като щета?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами аз моята я купих без въобще предния собственик да я е вписвал в данъчното,но бизнесмена дето ми я продаде се имаше с нотариуса и това беше преди две години.След като я регистрирах и я декларирах в данъчното,данъка ми почна да тече от деня на покупката.
    Но тази кола която описваш е май занемарена от към поддръжка.Такава котка в чувал бих купил само, ако компетентен човек я огледа много обстойно и съм наясно с цените на чаркалаците които са за смяна.Труда по колата също може да се окаже съществен разход.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
      Ами аз моята я купих без въобще предния собственик да я е вписвал в данъчното,но бизнесмена дето ми я продаде се имаше с нотариуса и това беше преди две години.След като я регистрирах и я декларирах в данъчното,данъка ми почна да тече от деня на покупката.
      Но тази кола която описваш е май занемарена от към поддръжка.Такава котка в чувал бих купил само, ако компетентен човек я огледа много обстойно и съм наясно с цените на чаркалаците които са за смяна.Труда по колата също може да се окаже съществен разход.
      Не бързам да купувам,утре трябва първо да говоря със застрахователната компания на тая тъпа кука де ме бутна и зависи и те какъв срок ше ми дадат за излизане на отговора от тяхна страна,имало случаи и по 40-50-60 дена чакане когато щетата е по Зелена карта......но имало и случаи в рамките на 10 дена,ако е за 10 дена хич и не мисля друга кола да взима,ама ако е да чакам месец и кусур без кола не мога....
      После колата,че ще я гледат в сервиз е много ясно,така на сляпо не се меткам па ако искат и за 50 евро да ми я дават
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
      X