Известие

Collapse
No announcement yet.

данъци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• данъци

здравейте колеги,искам да попитам някой знаели дали мога да карам колата с не платен данък от миналата година,ако ме спрат от кат ще имам ли проблеми,смятам в началото на май да платя за миналата и за тази година,до тогава дали ще имам проблем да я карам?

Няма проблем колега карай и се радвай! Проблем можеш да имаш с преминаването на преглед само , ако нямаш платен данък.
    156 1.9jtd 105`99 # Golf 1.9tdi 110`99 #Golf 1.9tdi 131`02 # Corsa 1.0 12v 50`00 # Yamaha FZR 600cc 125`01
    http://vbox7.com/play:50b703f7

Comment

и старият данък с лихвите
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

мерси колеги...

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          и старият данък с лихвите
          На данъците и глобите няма лихви.Преди 10 тина години полицаите имаха право да те проверяват за данък но после го отмениха, защото казаха че полицаите не са данъчни служители и нямат право.
          CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Само ти така си мислиш, че няма лихви на данък! Има но е от порядъка на 2 ст. на месец, нещо такова беше. А преглед, няма да можеш да минеш без данък! Преди да започне прегледа, данъка с талоните и книжката, отиват от скенера директно в кат с дата и час.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщение
              Само ти така си мислиш, че няма лихви на данък! Има но е от порядъка на 2 ст. на месец, нещо такова беше. А преглед, няма да можеш да минеш без данък! Преди да започне прегледа, данъка с талоните и книжката, отиват от скенера директно в кат с дата и час.
              Освен това отиват и в данъчното защото вече свързаха системата на кат с данъчното и пунктовете за технически преглед.
              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

колеги, аз минах преглед през януари месец,ама не си спомням дали носех бележка от данъчното.. сега не съм в българия за да търся дали имам такава,а съм получил съобщение от данъчна служжба да отида и да си платя данъка от миналата година..получава се няква каша,да неби да са ме объркали нещо!

Comment

Има лихви.
                  Не са големи, но ги начисляват.
                  А преглед все още може да се мине и без документ за платен данък
                  (Преди 2 дни минах така)
                  Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

ето защо съм минал и аз прегледа..

Comment

В момента изискването към преглеждащите е, да ти направят ксерокопие на големия талон и на личната карта.
                      Другите документи, може да се направят, че са ги видели.
                      Единствения проблем, който ще имаш е, ако евентуално тръгнеш да продаваш колата.
                      Макар че и за там чувам, че има нотариуси, които се спряват без проблем с липсващите документи

Не забравяйте, че живеем в страната на неограничените възможности
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Какво става теоретично ако имаш да плащаш два данака, решиш да продаваш колата. Нотариуса оправя вс с липсващите документи. Тези данъци не продължаваш и да ги дължиш>?
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Какво става теоретично ако имаш да плащаш два данака, решиш да продаваш колата. Нотариуса оправя вс с липсващите документи. Тези данъци не продължаваш и да ги дължиш>?
                          По принцип продължаваш. Но става и да им занесеш договор с подправена дата за покупко-продажбата на МПС-то с 2 години назад, и ти анулират данъците.
                          Плащаш само няква глоба от сорта на 20-30 лв, за това, че не си отишъл на време да си отпишеш возилото и толкоз.
                          На всичко му е намерена цаката, стига да ти се занимава с глупости
                          Имам познат дето 27 коли някъде е имал, и нито една редовна... висчки с някакви такива магарии са купени и продадени...

Като ви казвам, че живеем в страната на неограничените възможности
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

кой нотариус ще си рискува хляба? А и вече и при тях излиза дали си си платил данъка. Ако ти направят сделка за кола с неплатен данък после те плащат с глобите и лихвите, които вече не са малки
                            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                            0879369082

Comment

ЗА данък и глоби от кат няма лихви, може само глоба за срок с определена сума но и тя може да се заобиколи.
                              CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                              Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Working...
                              X