Известие

Collapse
No announcement yet.

Официално: Бербатов премина в Лудогорец до края на сезона!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Официално: Бербатов премина в Лудогорец до края на сезона!!!

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read59110.html
    Alfa 156
    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
    sigpic

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
    Първи април
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Аз съм заклет Цесекар и бях поддръжник на тоя смотаняк....откакто пътувах един път с него(2003) от Франгфурт,го разбрах какво говно е ..... безкрупулен идиот и безподобен дришльо.....да го духа
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Я кажете някой успял българин, който е жив и не е говно, щото говната дето ги срещам са все доста неуспели спрямо Бербатов например.Понеже нещо ми омръзна от неуспели гении, непризнати нобелови награди, титани на мисълта и прочее такива.
        Честит първи април
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:26.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Аз съм заклет Цесекар и бях поддръжник на тоя смотаняк....откакто пътувах един път с него(2003) от Франгфурт,го разбрах какво говно е ..... безкрупулен идиот и безподобен дришльо.....да го духа
          От приятели спортни журналисти, също цесекари като теб и мен, съм чувал абсолютно същото, само че за разлика от Ицо Стоичков, е доста хитър и успява да се прикрива за пред широката публика. Иначе аз си знам само колко нерви и гласни струни ми е струвал тоя смотаняк в оня мач на Герена, когато Пажин се спъваше и падаше и Митето веднага го имитираше сакън да не вкара гол... Все пак хубаво ще е да се махне от тоя говежди тим Юнайтед, а най-гот щеше да е да вземе участие в дербито Лудокравец - Лудогорец, че да се посмеем дружно
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
          X