Известие

Collapse
No announcement yet.

Анонимна анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Не съм написал найлон!!!!!!!!!
    Това е ширпотреба на термин.
    Ти и в горичката като влезеш и всички иглолистни са борчета за теб. Моля, моля.
    Найлонки съм написал в кавички и с пояснение,че не ми иде на български думата за даденият материал........в гората ходя само на лов за глигани

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Разпадащ се найлон са си на български иначе как им е чуждицата не съм се интересувал.В БИЛЛА например са такива вече и в интерес на истината се разпадат при това държани на тъмно и вътре в чекмедже примерно, а какво ли остава навън в природата,

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

Ми честно казано почна да няма разлика май.
    Ми радвам се,че съм ги написал правилно тогава,не искам да се правя на интересен но съвременният ,,български" ми е малко труден ,тия чуждици и нови и модерни думи ги нямаше 1996 година.......
    А тук в някои вериги тези торбички се предлагат от доста време,наистина се разпадат дори и държани на тъмно,в България колко струват не знам но тук са безплатни,всъщност само в Лидъл тук се заплащат торбичките.

Анкетата е попълнена и от мен.
    Last edited by Кайо; d.m.y г., 01:41.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Благодаря на всички попълнили анкетата

П.П. Извинете, че не съм се включил в дебата..не разполагах с много време през изминалите дни

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Колега, един съвет от мене.
        Когато правиш анкета не задавай риторични въпроси. Не задавай и въпроси, които пораждат замисляне или внушават. Това вече е "анкета" или иначе казано реклама.
        Самото име "еко торби" дразни такива като мене, които се занимават с нещо реално, защото светът върви към масово изпедерасяване.
        Баба ми нямаше еко торбичка, а пазарска мрежичка!
        Успек, колега!
        !Анонимна анкета на тема торби за многократна употреба!

Аз нямам вина , че "ЕКО" толкова дразнещо се изтърка напоследък. Тук става въпрос за наистина екологично чист продукт, създаден от натурални суровини.
        В случая не мисля, че е важно как съм нарекъл нещата. Важен за мен е резултата.
        Все пак съжалявам, че съм те раздразнил с наименованието "еко торби"

Благодаря за градивните критики

Comment

И аз се разписах
          Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
          sigpic

Comment

Айде и аз се разписах!Успех!!

Comment

+1

Може да сложиш "информативни" въпроси: "Знаете ли че една торбичка се разгражда за еди колко си време... "

Comment

Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
                +1

Може да сложиш "информативни" въпроси: "Знаете ли че една торбичка се разгражда за еди колко си време... "
                еее много разточителна и дълга ще стане (като )

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Разпадащ се найлон са си на български иначе как им е чуждицата не съм се интересувал.В БИЛЛА например са такива вече и в интерес на истината се разпадат при това държани на тъмно и вътре в чекмедже примерно, а какво ли остава навън в природата
                  единия материал се казва дегрален , другия тип са с органични съставки подходящ за компостиране, казва се екофлекс и е формула на басф. водят се биоразградими , а не еко /че много еко не е еко/ и се произвеждат в българия.
                  точка

Comment

Ааайде и аз се разписах.....успех.
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                    X