Известие

Collapse
No announcement yet.

Изгубен преден номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изгубен преден номер

Наскоро изгубих предният си номер.
    За пререгистрация ми искат 70+лева,което ми е струва неловко ,поради простата причина ,че може да ми се направо само табелка.
    Мисълта ми е ,има ли място от където мога да си поръчам да ми направят само преден номер ,за по-малко пари разбирасе (от 70-те) и да е лигитимен ?
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Май няма, нова регестрация, но номера само не е 70 ли. Май беше нещо от порядъка на 40лв.
    Няма да е същият номер, ще сменят и талоните.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Май няма, нова регестрация, но номера само не е 70 ли. Май беше нещо от порядъка на 40лв.
      Няма да е същият номер, ще сменят и талоните.
      Знам колега,точно това искам да избегна.
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

в офис уан могат да ти ламинират един картонен номер,ако незнаеш никога няма да разбереш че нее истински .
        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
        алфа ромео 164 2.0тс -на части
        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
          в офис уан могат да ти ламинират един картонен номер,ако незнаеш никога няма да разбереш че нее истински .
          'like'
          155 96' 1.6 16v 1++hp???
          Mazda 626 84'
          ex' 145 97' 16V TS

Comment

В КАТ знаят ли, че си си загубил в номера? Трябва да се направи пререгистрация, защото номера може да е откраднат и после например да бъде извършено някакво пресъпление с колата на която е сложен. И тогава ще ядеш дебелия. А един мой познат след като си изгуби неговия си направи ламиниран в рекламна агенция и всичко беше много добре докато не го хванаха едни катаджии...
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Отиваш в някои магазин кадето продават части за камиони и тирове там правят по поръчка едни номера с името на шофьора кадето тираджиите си ги слагат на предното стъкло и са с синята ивица отстрани като истинските.Поръчваш си един от тези и това е най близо до орегинала.
              После ти си знаеш .
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                А един мой познат след като си изгуби неговия си направи ламиниран в рекламна агенция и всичко беше много добре докато не го хванаха едни катаджии...
                Да не е този с различните букви ? Един познат катаджия наскоро ми разправи такава случка... обявил си го за изчезнал, направил си нов ама онез от ламиниращата къща му объркали една от буквите и пича си го турнал и си драйвва насам-натам цифра време, докат не го спипа една камера от тия дето четат и VIN кода и го сгащили на улицата, щот номера бил за издирване пуснат ...

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                  Да не е този с различните букви ? Един познат катаджия наскоро ми разправи такава случка... обявил си го за изчезнал, направил си нов ама онез от ламиниращата къща му объркали една от буквите и пича си го турнал и си драйвва насам-натам цифра време, докат не го спипа една камера от тия дето четат и VIN кода и го сгащили на улицата, щот номера бил за издирване пуснат ...
                  Подобна история, но не е този конкретния случай. Ако е обявен за изгубен в КАТ номера, изобще да не си мисли колегата да си прави сам нов защото е само въпрос на време да го хванат.
                  Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                  Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                  Audi A4 1.9 TDI

Comment

Благодря на всички,явно ще си дам парите...
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Дай си париците за да не ти побелее главата после .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

...докат не го спипа една камера от тия дето четат и VIN кода и го сгащили на улицата, щот номера бил за издирване пуснат ...
                        Малко off topic - Я, колега, разкажи нещо повече за тези камери, които четат и VIN кода, че ми стана интересно
                        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                          Малко off topic - Я, колега, разкажи нещо повече за тези камери, които четат и VIN кода, че ми стана интересно
                          Малко майтап внесох ... всъщност могат да разчитат регистрационния номер автоматично, но доколкото знам тези камери са малко, не всички накичени като лястовици имат такива умения...

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                            Дай си париците за да не ти побелее главата после .

..да ,така ще стане.
                            Просто ме е яд ,че съм една от торбата с мухи на системата у нас....
                            155 96' 1.6 16v 1++hp???
                            Mazda 626 84'
                            ex' 145 97' 16V TS

Comment

Малко майтап внесох ... всъщност могат да разчитат регистрационния номер автоматично, но доколкото знам тези камери са малко, не всички накичени като лястовици имат такива умения...
                              Три в София.Разчитат Г.О. и ГТП.

п.п. колега ако те хванат с ламинирания номер или със някаква самоделка ще те спукат.
                              Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 08:15.
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                              X