Известие

Collapse
No announcement yet.

Случка със социологически характер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Случка със социологически характер

Това ми е заданието , по социология.
    Да напиша случка от моя живот ,със социологически характер до 3 страници ,като мога да я разграфа ,като таблица или свободен текст.
    Без повече пояснения са ми я задали ,ако някои може да ме побутне малко да ми каже ,какво точно има предвид даскалката ,защото тя не иска да ни отвори на повече информация.
    Мерси предварително
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Отговори си на въпроса какво изучава социологията.

Аз бих написал случка касаеща етническото противопоставяне, едва ли не си преживял нещо подобно.

Можеш да напишеш и случка свързана с бедността, огромната пропаст между "имащи" и "нямащи".

Можеш и да напишеш нещо отнасящо се до "различните".
    Хомосексуалистите например.

Ако си фен, можеш да пишеш и за агитките и "запалянковщината", що за хора са те, пак на база конкретно преживяване.

Алкохол, наркотици, употребата им сред подрастващите и т.н..............

Препоръчвам ти свободния текст!

Какво точно означава "социологически характер" и аз не мога да ти кажа

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 10:57 ----------

Това е "тъпа" задачка.
    Сега като се замислих, повечето неща, които нахвърлях са обществени проблеми, касаещи отделни групи от обществото, а социологията се занимава с обществените процеси като цяло.
    Не знам, ако има някой, който се занимава със социология да помага
    Успех....
    Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 14:09.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Разкажи им за нашия форум вечната война между знаещите и можещите Алфа 75 или 159 и ред други теми .Уникалните спорове с 5687 различни мнения и цялата обстановка кой е по по най .Бивши и настоящи модератори глобални и прочие,направи една кратка характеристика на форума и ще избиеш рибата.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
        Разкажи им за нашия форум вечната война между знаещите и можещите Алфа 75 или 159 и ред други теми .Уникалните спорове с 5687 различни мнения и цялата обстановка кой е по по най .Бивши и настоящи модератори глобални и прочие,направи една кратка характеристика на форума и ще избиеш рибата.

Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение

Идеята ти е доста зарибяваща.Голям "националист" си бил

Днес написах и пратих темата,писах за съвсем различни неща ,от тези които прочетох.
          Просто реших да пиша ,нещо което сам да измисля ,сам да си представя ,какъв трябва да е формата ,за да видя дали съм в час.

Изпитът ми е на 21-и ,като отида ще и защита и двете теми ,тя е пич и ще ми даде
          Ще кажа кво е станало
          155 96' 1.6 16v 1++hp???
          Mazda 626 84'
          Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
          ex' 145 97' 16V TS

Comment

Working...
          X