Някой пробвал ли е новият дизел на ЕКО?Лично аз на тази реклама не вярвам:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4720891 Това го пише на абсолютно всички добавки за дизел.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов дизел
Collapse
X
-
Аз за първи път сипах в събота,отзиви немога да дам още,по интересното обаче е,че тези дни по празниците,разхода по борд в Сф ми падна с 1 л.но това предполагам е заради хубавата празна София
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз за първи път сипах в събота,отзиви немога да дам още,по интересното обаче е,че тези дни по празниците,разхода по борд в Сф ми падна с 1 л.но това предполагам е заради хубавата празна София
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Хм... 4% разлика в разхода е прекалено малка особено в градско движение, достатъчно е два светофара да те позадържат и икономията се е стопила... мисля че е рекламен трик.
Ще я прабвам... дано има разлика в движението...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеНякой пробвал ли е новият дизел на ЕКО?Лично аз на тази реклама не вярвам:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4720891 Това го пише на абсолютно всички добавки за дизел.
През повечето време имах усещането, че колата няма двигател и върви ей-така, а най странното е на светофар - просто колата си стои и не харчи никаква енергия.
Забравих да напиша, че е достатъчно ключа на колата да стои в джоба на шофьора - за друго не се ползва.
Като отворихме капака на коша - отляво бензинов двегател, отдясно електромотора, а акумулаторите са под пода и отзад.Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:27.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМинавай на нещо хибридно като това, на което вчера ме возиха - Toyota - Prius
През повечето време имах усещането, че колата няма двигател и върви ей-така, а най странното е на светофар - просто колата си стои и не харчи никаква енергия.
Забравих да напиша, че е достатъчно ключа на колата да стои в джоба на шофьора - за друго не се ползва.
Като отворихме капака на коша - отляво бензинов двегател, отдясно електромотора, а акумулаторите са под пода и отзад.
И ако си мислиш че е ЕКО си замисли как се добиват материали за батерии , как се правят батерии и как се преработват после.Last edited by Drag0; d.m.y г., 22:42....
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеВсичко е много хубаво ама 50 хил за такава кола си е колкото 30хиляди за много хубава и 20хил за бензин. Бензин за 60+ хиляди километра ... с разхода на някои коли 100+ хиляди км.
Просто споменах за това, което го има - само бях чувал и дано да се развият тези технологии.
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеИ ако си мислиш че е ЕКО си замисли как се добиват материали за батерии , как се правят батерии и как се преработват после.Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:23.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
От 1 година карам само с нафта на Еко. Разлика между новата и старата нафта не усещам нито във вървеж, нито в пушене, нито в работа на мотора. За разхода не мога да кажа, защото за целта трябва да се напълни резервоара до горе ама на тея цени е непосилно за менНЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеСложете в сметките и цената на замяната на акумулаторите ... мисля на всеки 3 или 4 години беше.
Еко ама друг път, скъпо и безсмислено.Майтапа настрана, не се сменя толкова често, честно казано не съм чувал за Приус, на който му е сменяна. Иначе по-добрата концепция е тази на Шевролет Волт/Опел Астра, които бачкат на принципа на дизеловите локомотиви. Най-готината и чистата разбира се е тази на серията Z.E. на Рено, но за целта трябва да си имаш двор или гараж, в който да си зареждаш автомобила нощно време, че нещо не мога да си представя провесен посред нощ от четвъртият етаж на люлинска панелка кабел, включен в Рено Флуанс Z.E. например
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Абе хитряги тая тема не беше ли за няква нафта или бъркам а.Кат ви се коментират зелените таксита,си отваряте тема......................Имах един познат в Лозенец,той имаше 2 и двете ги продваше,защото му бяха давали някакви ядове зимата в студовете...................Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Аз от 100 годишнината насам сипвам само на ЕКО и сега като прочетох рекламата и ми направи впечатление , че текста са го преписали от някоя добавка: ...намалява с до 4% разхода на автомобила.... Освен икономия, DIESEL EKONOMY гарантира повишаване на цетановото число и оптимизиране на коефициента на полезно действие на двигателя, намалява шума от двигателя с 10-15%, а пониженият разход на автомобила води до ограничаване на количествата вредни емисии в атмосферата. Продуктът предпазва всички видове дизелови двигатели от корозия и предотвратява образуването на нагар по инжекторите. Това води до удължаване живота на двигателя и намаляване на разходите за поддръжка.
Все пак белисимите ни не са обикновени тидиайки и затова реших да попитам някой дали го е пробвал.Следващия път ще го пробвам и аз.
Comment
-
Аз го пробвах по великден.
Оскубаха ме 150лв + 300г 2Т масло.
Изгори точно 1/2 резервоар за 650км.
върви си нормално = няма никаква разлика, даже и същото си харчи.
Карах си какво обикновено - 120-130 магистрала + едно пробване нагоре на траянови врата - 190 без проблемALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
Comment