Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените приличат доста на коли?!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Първоначално публикувано от Bobo
    Аз сега говорих с нея каза да и изпратя моя приятел който е 2.05м висок и около 154кг, за да може той да мине да те вземе
    Опитай СТАНИ МЪЖ
    Мен "Мадара" не можа да ме изплаши, ти ме плашиш с някакъв 154кг. синковец
    Таз мадара я изненада ти в гръб А тоз синковец ша та подгони откъм отпред да видиш ти как са става мъж
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз сега говорих с нея каза да и изпратя моя приятел който е 2.05м висок и около 154кг, за да може той да мине да те вземе
      Опитай СТАНИ МЪЖ
      Таз мадара я изненада ти в гръб А тоз синковец ша та подгони откъм отпред да видиш ти как са става мъж
      Единствения начин да се затичам, ако този 154кг. синковец ме подгони, е колежката Николета да тича пред мен :P
      sigpic

Comment

Опитай СТАНИ МЪЖ
        Единствения начин да се затичам, ако този 154кг. синковец ме подгони, е колежката Николета да тича пред мен :P

Елате повече
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

Дай го насам тоз
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Стана интрига
            sigpic

Comment

Тва е виртуална интрига Ако стане тва на живо ша видиш колко са смели
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Тва е виртуална интрига Ако стане тва на живо ша видиш колко са смели

Ееее от къде тръгнахме до къде стигнахме. Правете си изводите сами
                Fiat Punto 1.9 JTD
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                sigpic

Comment

Aбе въобще не ме притеснява че е 2,05 - аз съм 1,70 - ама не се знае - ако съм легнал по гръб - може и да съм по висок от него
                  Той щом е толкова дълъг и тежък все пак му е лесно - и да не може да свърши качествена работа поне с тая тежест така ще намачка жената , че тя на сутринта ще се чувства толкова разглобена , че ще си каже "Ей тоя ме измори доста" а ние по-дребните , щем не щем трябва да вършим работа. Има още нещо - ако дамата е по ниска от него........ в тънката част ще трябва да се наведе да я целуне и току виж го изхлузил , а аз като по -дребен ще се набирам нагоре и няма как да го изхлуза - ако ме разбираш. Даже и на обратно да си го представиш - резултата е същия

П.П.преди малко пихме в Киро- дано все пак се разбира какво искам да кажа.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

я, какъв екшън се заформил
                    сега не знам кое по-напред да изкоментирам, така че мисля да се огранича с репликата: приемам предизвикателството
                    Driving is the only thing I'm bad at

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas
                      Aбе въобще не ме притеснява че е 2,05 - аз съм 1,70 - ама не се знае - ако съм легнал по гръб - може и да съм по висок от него
                      Той щом е толкова дълъг и тежък все пак му е лесно - и да не може да свърши качествена работа поне с тая тежест така ще намачка жената , че тя на сутринта ще се чувства толкова разглобена , че ще си каже "Ей тоя ме измори доста" а ние по-дребните , щем не щем трябва да вършим работа. Има още нещо - ако дамата е по ниска от него........ в тънката част ще трябва да се наведе да я целуне и току виж го изхлузил , а аз като по -дребен ще се набирам нагоре и няма как да го изхлуза - ако ме разбираш. Даже и на обратно да си го представиш - резултата е същия

Лелее Василе
                      Fiat Punto 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Tickles
                        я, какъв екшън се заформил
                        сега не знам кое по-напред да изкоментирам, така че мисля да се огранича с репликата: приемам предизвикателството
                        Гледам с последното мнение на Васко предизвикателствата станали две, ти кое точно приемаш?
                        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

• за кафе

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas

П.П.преди малко пихме в Киро- дано все пак се разбира какво искам да кажа.
                            айде на хартиените розичкиии
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Tickles
                              за кафе
                              Аре бе отвореняци момичето ви чака вече ма сигурно няма да е дълго
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
                                Аре бе отвореняци момичето ви чака вече ма сигурно няма да е дълго
                                е то е нормално хората да си спинкат, събота сутрин е, петък е ден за разпускане, аз обаче вчера си стоях кротко вкъщи и си гледах сериалчета и сега се излюпих рано рано
                                хайде wake up guys!

Comment

Working...
                                X