Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените приличат доста на коли?!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Bobo е женен, служебно отпада

Comment

• Я покажи първо снимка на приятеля си, може голяма част да се откажат от гонката
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Карането на моята Алфа го правя от егоизъм, за никоя жена не бих се състезавал. То си е за мой кеф. Да не съм луд да си щпоря красавицата за нечий прищявка. Еиииии

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от Tickles
          Лелей тука каква надпревара се заформила :P Аз предлагам да направим едно състезание с коли... и да излъчим победител
          При това положение губя служебно...
          От 2 месеца съм без кола...
          Освен ако Търтея не даде космича!
          Но и да не го даде, имам си блейдове, ако трябва с тях ще се пусна!
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Преди да има състезания, искаме снимки в пълен размер на наградата
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Първоначално публикувано от KGB
              Преди да има състезания, искаме снимки в пълен размер на наградата
              Не е чак толкова лоша идеята

Tickles трябва да избереш категорията в която ще е състезанието! Очаквам да видия творчество. Знам че изисканите дами наблягат на лукс и стил
              XTruck

Comment

• Първоначално публикувано от EvgeniiM
                Bobo е женен, служебно отпада
                Оти,като е женен,та ШО?Жена му да не му го е връзала?!
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от KGB
                  Преди да има състезания, искаме снимки в пълен размер на наградата

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
                  Tickles трябва да избереш категорията в която ще е състезанието! Очаквам да видия творчество. Знам че изисканите дами наблягат на лукс и стил
                  Избрах! Покрай племенниците ми имам поне 10-ина колички с дистанционно управление, не знам за лукс и стил, но смятам, че така е честно, защото няма да има оправдания от типа "ама аз сега съм без кола" и тъкмо няма да се налага да "шпорите красавиците" . И айде да не дискриминираме женените, и те са хора :P
                  Driving is the only thing I'm bad at

Comment

• Първоначално публикувано от Tickles
                    Избрах! Покрай племенниците ми имам поне 10-ина колички с дистанционно управление, не знам за лукс и стил, но смятам, че така е честно, защото няма да има оправдания от типа "ама аз сега съм без кола" и тъкмо няма да се налага да "шпорите красавиците" . И айде да не дискриминираме женените, и те са хора :P
                    Супер! Обичам количките с дистанционно! Кога е състезанието?

П.П.: Справедливо решение!
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• А количката с дистанционно може ли да си я носим. Казахте с дистанционно - не сте уточнявали дали да е на батерии или с двигателче с вътрешно горене.
                      Григор има една с две скорости и развива около 80км/ч
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas
                        А количката с дистанционно може ли да си я носим. Казахте с дистанционно - не сте уточнявали дали да е на батерии или с двигателче с вътрешно горене.
                        Гринго печели
                        Fiat Punto 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alfamaniak
                          Първоначално публикувано от BatVas
                          А количката с дистанционно може ли да си я носим. Казахте с дистанционно - не сте уточнявали дали да е на батерии или с двигателче с вътрешно горене.
                          Гринго печели
                          Тз аз имам количка с дистанционно малко е тежка (1300кг) ма кат сложим малкия биричед вътре върви на бургия през разни дребни колички
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
                            Първоначално публикувано от Alfamaniak
                            Първоначално публикувано от BatVas
                            Гринго печели
                            Тз аз имам количка с дистанционно малко е тежка (1300кг) ма кат сложим малкия биричед вътре върви на бургия през разни дребни колички
                            Стана сложно, трябва да се въведе ограничение в килограмите, иначе някои участници ще загинат
                            Fiat Punto 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                            sigpic

Comment

• Аве няма ли администратори тука ве то стана ебати офффф топика.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
                                Аве няма ли администратори тука ве то стана ебати офффф топика.
                                Не е офтопик обсъжда се регламента на състезанието
                                Fiat Punto 1.9 JTD
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                                sigpic

Comment

Working...
                                X