съвсем он-топик си е. По принцип темата е толкова несериозна, че не може да очакваш сериозни коментари ;b
Известие
Collapse
No announcement yet.
Жените приличат доста на коли?!!!!
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfamaniak
Не е офтопикобсъжда се регламента на състезанието
Засрамете се и действайте по-бързичко
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxПървоначално публикувано от vikiОбсъждайте си .....5 дена няма кой да заведе мацката на кафеЗасрамете се и действайте по-бързичко
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfamaniakПървоначално публикувано от ne0Аве няма ли администратори тука ве то стана ебати офффф топика.обсъжда се регламента на състезанието
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuЕййй, човек да не замине някъде за уйкенда
А аз ви мислех за приятели, пък то какво стана - два дена ме няма и веднага зор всички да излизате с жена ми....
пп.количките с дистанциооно явно също представляват неравностойна борба, тогава да погледнем назад в историята
Driving is the only thing I'm bad at
Comment
-
Първоначално публикувано от TicklesПървоначално публикувано от KukuЕййй, човек да не замине някъде за уйкенда
А аз ви мислех за приятели, пък то какво стана - два дена ме няма и веднага зор всички да излизате с жена ми....
пп.количките с дистанциооно явно също представляват неравностойна борба, тогава да погледнем назад в историята
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Как беше...след жени и трамвай не тичам...камо ли да се състезавам
пс: е има една, но тя не е със сигурност тук на форумаsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
От новия аватар ясно си личи, че Николета вече е вдигнала ръце от нас, затова смятам да въдворя ред в темата, като ви върна малко назад във времето и ви припомня, че аз първи си поисках едно много красиво "Bravo" да мине да ме вземе от офиса, за да ходим.... където и да етака, че вие със състезателните колички, ако обичате се наредете на опашката
sigpic
Comment
Comment