Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените приличат доста на коли?!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от търтей
    Първоначално публикувано от Tickles
    ето, вече никой не ме иска ами сега
    тва е щото на аватара си леко зелена
    може да са се стреснали хората
    пък и не щеш да идваш в сряда ... изобщо
    Aбе търтей - как са ти настроени цветовете на монитора - при мен не е зелена
    П.П. Интересна снимка - ама не ще да я видим на живо - само фотографа я гледа на живо Търтей ти нали се занимаваш с фотография - като ти е зелено вземи да направиш професионални снимки на момичето (май имаше още един двама от форума занимаващи се с фотография) - може да направите фотосесия с момичета и Алфи - нали имахме идея за календар
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• @вас - оправи си монитора и ще видиш зеленото

фотосесии правим секви

а за календара - ми да напрвим бе - колко му е - от мен фотото (мога и съвсем профи фотографи да уредя) от пандо колите а от девойките моделстването
      само дето тия неща се правят летоска - че ще изпукат от студ моделите сега
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Фотографията иЗисква жертви
        Grande Punto 1.9 Sporт
        98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

@вас - оправи си монитора и ще видиш зеленото

фотосесии правим секви

а за календара - ми да напрвим бе - колко му е - от мен фотото (мога и съвсем профи фотографи да уредя) от пандо колите а от девойките моделстването
          само дето тия неща се правят летоска - че ще изпукат от студ моделите сега
          Мене ме нема в целата схема. Или може да държа прожекторите примерно? Може ли, може ли
          Колкото до моделите - много снимки се правят баш зимъска и ще траят, изкуството иска жертви!

Първоначално публикувано от Tickles
          ето, вече никой не ме иска ами сега

и друго са казали хората ... от два стола - на земята
          Не е вярно, искат те хората ама ти се криеш и зеленееш от мъка както личи от снимката. :P

П.П.: В конкретния случай май са повечко столовете.

Първоначално публикувано от KuKu
          аз първи си поисках едно много красиво "Bravo" да мине да ме вземе от офиса, за да ходим.... където и да е
          Ти се издаде, че си наблизо до пипълса, така че ще дойдеш пеш, полезно е за здравето!
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от ZoE23
            Фотографията иЗисква жертви
            Което ме навежда на мисълта, че мис Италфест 2006 няма подобаваща фотосесия. Недопустимо е да оставяме нещата така!
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Max
              Първоначално публикувано от KuKu
              аз първи си поисках едно много красиво "Bravo" да мине да ме вземе от офиса, за да ходим.... където и да е
              Ти се издаде, че си наблизо до пипълса, така че ще дойдеш пеш, полезно е за здравето!
              Макси, не моем пеша баце - нещо от катастрофата насам имам проблем с коляното и май ще ми оперират менискуса или в по-добрия случай може да имам само киста та затова няма как да дойда пеша :P
              sigpic

Comment

• а аз като имам малко апаратче... батковците ще ме пуснат ли да снимам и аз

а иначе, изглежда офератата много мъж(+ мач) на едно място, не е примамлива трябва план Б....

"В СРЯДА ЩЕ ИМА ПРОМОЦИЯ НА ЕЙВЪН, ИВ СЕН ЛОРАН И КАРТИЕ".. ще се раздават безплатни сампъли ... часът и мястото са известни
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent
                  а аз като имам малко апаратче... батковците ще ме пуснат ли да снимам и аз
                  Я фотограф с тридцатилетним стажем, и мне часто приходится работать с фотомоделями. Поэтому мой аппарат всегда должен находиться в постоянной готовности. Я перепробовал множество способов, чтобы избежать нежелательных сбоев в работе и, наконец, понял, что самым лучшим помощником профессионала в моей области является виагра.

:P

Comment

Я фотограф с тридцатилетним стажем, и мне часто приходится работать с фотомоделями. Поэтому мой аппарат всегда должен находиться в постоянной готовности. Я перепробовал множество способов, чтобы избежать нежелательных сбоев в работе и, наконец, понял, что самым лучшим помощником профессионала в моей области является виагра.

:P
                    Тя срещата не е за инвалиди бре
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
                      Макси, не моем пеша баце - нещо от катастрофата насам имам проблем с коляното и май ще ми оперират менискуса или в по-добрия случай може да имам само киста та затова няма как да дойда пеша :P
                      Кофти работа! Стискам палци да мине всичко възможно най-бързо и безболезнено!
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
                        :P Тя срещата не е за инвалиди бре
                        ни притисняй ся за менйою

Comment

• ехааа, какво развитие по темата
                          човек няма време да сготви
                          ще се опитам да проследя разговора и евентуално да се намеся, като приключа
                          Driving is the only thing I'm bad at

Comment

• Първоначално публикувано от Tickles
                            ехааа, какво развитие по темата
                            ще се опитам да проследя разговора и евентуално да се намеся, като приключа
                            Дай да сготвя аз.
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• а менюто какво е?

Comment

• Първоначално публикувано от Tickles
                                какво ще има за вечеря?
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...