If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тва е щото на аватара си леко зелена
може да са се стреснали хората
пък и не щеш да идваш в сряда ... изобщо
Aбе търтей - как са ти настроени цветовете на монитора - при мен не е зелена
П.П. Интересна снимка - ама не ще да я видим на живо - само фотографа я гледа на живо Търтей ти нали се занимаваш с фотография - като ти е зелено вземи да направиш професионални снимки на момичето (май имаше още един двама от форума занимаващи се с фотография) - може да направите фотосесия с момичета и Алфи - нали имахме идея за календар
а за календара - ми да напрвим бе - колко му е - от мен фотото (мога и съвсем профи фотографи да уредя) от пандо колите а от девойките моделстването
само дето тия неща се правят летоска - че ще изпукат от студ моделите сега
а за календара - ми да напрвим бе - колко му е - от мен фотото (мога и съвсем профи фотографи да уредя) от пандо колите а от девойките моделстването
само дето тия неща се правят летоска - че ще изпукат от студ моделите сега
Мене ме нема в целата схема. Или може да държа прожекторите примерно? Може ли, може ли
Колкото до моделите - много снимки се правят баш зимъска и ще траят, изкуството иска жертви!
Първоначално публикувано от Tickles
ето, вече никой не ме иска ами сега
и друго са казали хората ... от два стола - на земята
Не е вярно, искат те хората ама ти се криеш и зеленееш от мъка както личи от снимката. :P
П.П.: В конкретния случай май са повечко столовете.
Първоначално публикувано от KuKu
аз първи си поисках едно много красиво "Bravo" да мине да ме вземе от офиса, за да ходим.... където и да е
Ти се издаде, че си наблизо до пипълса, така че ще дойдеш пеш, полезно е за здравето!
аз първи си поисках едно много красиво "Bravo" да мине да ме вземе от офиса, за да ходим.... където и да е
Ти се издаде, че си наблизо до пипълса, така че ще дойдеш пеш, полезно е за здравето!
Макси, не моем пеша баце - нещо от катастрофата насам имам проблем с коляното и май ще ми оперират менискуса или в по-добрия случай може да имам само киста та затова няма как да дойда пеша :P
а аз като имам малко апаратче... батковците ще ме пуснат ли да снимам и аз
Я фотограф с тридцатилетним стажем, и мне часто приходится работать с фотомоделями. Поэтому мой аппарат всегда должен находиться в постоянной готовности. Я перепробовал множество способов, чтобы избежать нежелательных сбоев в работе и, наконец, понял, что самым лучшим помощником профессионала в моей области является виагра.
Я фотограф с тридцатилетним стажем, и мне часто приходится работать с фотомоделями. Поэтому мой аппарат всегда должен находиться в постоянной готовности. Я перепробовал множество способов, чтобы избежать нежелательных сбоев в работе и, наконец, понял, что самым лучшим помощником профессионала в моей области является виагра.
Макси, не моем пеша баце - нещо от катастрофата насам имам проблем с коляното и май ще ми оперират менискуса или в по-добрия случай може да имам само киста та затова няма как да дойда пеша :P
Кофти работа! Стискам палци да мине всичко възможно най-бързо и безболезнено!
Comment