If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Изчезнали, нямало ги..." Да, нормално е - приоритетите на хората се променят, интересите също.Нищо не е завинаги и не е нужно да бъде.
Не съм чул някой да се е клел в постоянно присъствие, а липсата на някои от изброените не е никаква загуба
За мен това е огромна загуба.
Особено пруфа един истински рицар по душа.
Търтея също много ми липсва, това беше един от гениите по теория на спам изкуството.
---------- Post added at 06:36 ---------- Previous post was at 06:35 ----------
А защо не се запиташ ЗАЩО изчезнаха..?
Въпроса за 99% от "непишещата" част на форума е реторичен, ама вие си се питайте отвреме навреме "Абе, къде е едикойси..?"...
Не ме интересува защо, някак си патриотично се изказваш
Казва се "форумен синдром" и е присъщ за всички форуми. Проявява се с времето при някои по-силно при други по-слабо.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Takа като гледам какви са новите модели на марката,ще се ориентирам към нещо шведско.
55-ците ще бъдат прибрани в гаражите и ще си ми останат за спомен,спомен за врмето когато се правеха коли с дух и индивидуалност.
Comment