Известие

Collapse
No announcement yet.

бирене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Tickles
    ее не е това, харесвам ви, сега ще намеря някой харесващ поглед, щом не вярвате

а пък истината е, че още не съм си "харесала" гуми и избягвам да правя такива дълги разходки

ЕДИТ: да поясня, не съм си харесала зимни ГУМИ за кола, защото се появиха неприлични тълкувания

Ще ме извините за мързела да проверя къде местоживува колежката ама чак пък толкова далеч. Ще минем ще те вземем, пък и гуми за даване имаме стига да си заслужава.
    Да не стане кат ти дойдем пред вратата да измислиш нещо друго....
    САМО ДОБРИ ЧУВСТВА!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

то и аз имам едно место в кабрилета...с зимни гуми съм...ако и да ми харчи 14 на сто абе момичето ще дойде ако иска,на сила хубуст....

П.С. другата сряда не е ли мача ни с Барса??? тва може да ме усуети евентуално мене поне.....?
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
        то и аз имам едно место в кабрилета...с зимни гуми съм...ако и да ми харчи 14 на сто абе момичето ще дойде ако иска,на сила хубуст....

П.С. другата сряда не е ли мача ни с Барса??? тва може да ме усуети евентуално мене поне.....?
        Че те в Пипълса ги пускат на 3 метров екран мачовете
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
          Че те в Пипълса ги пускат на 3 метров екран мачовете
          псолютен факт

но ако ще има мач трябва да резервираме 100% че иначе няма да има къде да седнем
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            но ако ще има мач трябва да резервираме 100% че иначе няма да има къде да седнем
            Айде по тоз случай едно списъче да се пусне, че да се знае кой ще идва.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Никво списъче бре Петър да минава да резервира за 10-12 човека и тва е
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                и идват 3-ма?

щото се е случвало

иначе още понеделник ще мина нп
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ОФФ: Мъри ти да не си в корупционната схема по смяна на номерата бе
                  То не беха 5555 сега пък именца тва онова майтап разбира се
                  Ако беше истински номера се обзалагам че дечурлигата щяха секи ден да ти пишат едно "Т" по средата на името в номера хехехе
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

това не го разбрах...
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

и идват 3-ма?

щото се е случвало

Абе няма да са трима - споко. Ние без да се уговаряме - ей така вечерта в заведението пред Киро се събираме по 4 човека алфисти
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        и идват 3-ма?

щото се е случвало

Абе няма да са трима - споко. Ние без да се уговаряме - ей така вечерта в заведението пред Киро се събираме по 4 човека алфисти
                        По скоро пияници не алфисти

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

и идват 3-ма?

щото се е случвало

Аз най-вероятно ще дойда бе брат

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
                            ...
                            а пък истината е, че още не съм си "харесала" гуми и избягвам да правя такива дълги разходки

...

Аз да се намеся със дакъснение, ала ...алоооууу колиежкее не така на вънка е 23 градуса ти за зимни гуми говориш - не се излагай мОлЪ ти се Кажи, че не искаш да идваш и толкоз
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                              не така на вънка е 23 градуса ти за зимни гуми говориш - не се излагай мОлЪ ти се Кажи, че не искаш да идваш и толкоз
                              нали вече е задължително да се кара със зимни гуми, а пък аз хич не обичам да се занимавам с полицаи. Или ме държат по един час, като ме спрат и ми говорят глупости, или като спра и видят, че съм жена, ми махат да продължа. Досега не са ме санкционирали и все пак не ми е кеф да съм в нарушение.

пп.Освен това някой доброжелател ми е счупил дясното огледало и нищо не виждам и вчера щях да забърша един господин
                              Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Незнам за бирата, ама като ходя аз там по традиция се пие по 1-2 хероинчета, особено сега зимата загрява перфектно
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X