If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вземи си А3 чица 1,8Т и ще си караш с кеф. Като решиш я засилваш с 2-3 хиляди лева си на 300 коня и ще си имаш и бърза кола. Ако искаш 4x4 си вземи S3.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
А бе чистач, дай една s3 4x4 за 4000 лв веднага го отнасям,друг колега пък се изказа и той с 407 купе и , то близо 4 пъти над дадения бюджет ...Човека си е казал бюджета ти му предлагаш нещо струващо х3 .
Мен лично визията ми харесва... до някъде, че е някакво изкелиферчено такова едно никакво. Друго не знам как е при тази кола ,но старото купе е адски здраво. В една нет фирма имаха такова ( стария вариянт) служебно, караха го един милион човека, все като за последно и оцеля мамка му.
Ако непременно искаш да ти е купе, около 2000 година , за тия пари, според мен това не е толкова лош избор.
А бе чистач, дай една s3 4x4 за 4000 лв веднага го отнасям,друг колега пък се изказа и той с 407 купе и , то близо 4 пъти над дадения бюджет ...Човека си е казал бюджета ти му предлагаш нещо струващо х3 .
Мен лично визията ми харесва... до някъде, че е някакво изкелиферчено такова едно никакво. Друго не знам как е при тази кола ,но старото купе е адски здраво. В една нет фирма имаха такова ( стария вариянт) служебно, караха го един милион човека, все като за последно и оцеля мамка му.
Ако непременно искаш да ти е купе, около 2000 година , за тия пари, според мен това не е толкова лош избор.
S3 е опционално, за А3 ми беше думата. Евтино окачване, здрав турбо бензинов мотор, прилични екстри. Освен това е супер платформа за надграждане, някои ден ако реши собственика и.
Подкрепям за една А3 1.8 е адски сполучлив мотор.
И спокойно ще се вмъкнеш в ценовия диапазон.
Здрава кола, с не лош дизайн. В пъти повече автомобил от хюндай!
Има адски мн обяви!
И аз се замислях за А3, ама не е ли малко рисковано с това турбо? Какво му е на обикновения бензинов мотор? Иначе ми харесва, само дето ще е малко по старичко за тея пари. Не държа да е купе... Трява да се кача и да го покарам, за да видя дали ще ме грабне с нещо, иначе за засега май 156 ми се струва най-добрия вариянт!
Бате по-добре недей ... Иначе останалото - за окачването и за надграждането е така.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Напълно подкрепям за едно А3. Ще се видиш в кола на малки инвестиции отколкото 156,147,166. Другото което е този мотор с леко чипче става доста приятен за каране в града.
---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:44 ----------
Едно приятелче си взе такова преди 4,5години...пак 2000кубика.Умряло в ламарините си.Такъв висок разход и толкова ниска динамика.Ходи по сервизи,диагностики и никаква разлика.После се появиха още няколко такива и се оказа,че просто са си куци.И наистина е страшно тесно в тва купе...
Извинявам се много, имах предвид 406, техническа грешка.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment