някои с впечатление от това масло
Известие
Collapse
No announcement yet.
аиде от днеска със селения тд
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщениенякои с впечатление от това маслоex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеАз също съм с това, но не съм карал с друго та да го сравня. Единственото нещо което забелязах, че през изминалата тежка зима при студения старт много "трърдо" трака докато загрее.sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеАз също съм с това, но не съм карал с друго та да го сравня. Единственото нещо което забелязах, че през изминалата тежка зима при студения старт много "трърдо" трака докато загрее.
ПС: Ама не виждам смисъл от тематаAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщениенякои с впечатление от това масло156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеАз затова зимата слагам WR както си е по книжка.....
ПС: Ама не виждам смисъл от темата
(или поне така ме наплашиха в началото) за това я карам с TD.
П.П. май в доста теми от този раздел няма много смисълsigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеМене ме е шубе да не роди лятото с WR
(или поне така ме наплашиха в началото) за това я карам с TD.
П.П. май в доста теми от този раздел няма много смисълПървоначално публикувано от Omni Покажи съобщение156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
-
Това, което съм го писал се отнася само за тази част:
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
П.П. май в доста теми от този раздел няма много смисълПървоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТая глупост дето я писахте и двамата по добре я изтрийтеex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеJivko ти верно като голям гуро го раздаваш , чак надскачаш понякога форумните майстори
Като стана дума за майстори, кажи какво стана с твоята кола?ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" ≈ 140CV
sigpic
Comment
Comment