Известие

Collapse
No announcement yet.

Внос от Италя на ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Внос от Италя на ход

Здравейте колеги,
    обмислям варианта да вкарам кола от Италия(Милано) на ход. Интересува ме какви ще са ми таксите по пътя?
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

Колегата nicola 59 май ги чуваше тези работи,питай него да ти обясни.
    Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
    Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
    Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
    sigpic

Comment

колега намери си някой с камион да ти я докара.Филма е голям и дори по-скъпо идва.Трябват ти. грубо около 250-300 евро за път +160 застраховка(прави се само с едно град4е до Удине)После се приготви за 2К км път през унгария че хърватите не пускат с тука6ните транзитни номера.После трябва да си сигурен че всеки полицай 6те те спре по пътя.Да не говорим за риска да тръгне6 с непозната кола на дълъг път.
      Това всичко ти го казвам от патило,затова това лято си качвам новата манекенка на камион и си свиркам

Sent from my HTC Vision using Tapatalk
      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

С автовоз е около-650-750лв. !Иначе ако колата си има всички документи и имаш познат който да я купи и докара на ход тогава ще спестиш пътя в едната посока .
        Ако обаче не си си харесал кола и тепърва ще търсиш тогава работата става дебела спане храна обикаляне ...
        Last edited by dimo; d.m.y г., 10:14.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Много зависи от къде в Италия ще я купиш - според мен, с ферибота и през Гърция е по-добрия вариант.
          При всички случаи се приготви психически за минимум 300 евро!
          Last edited by Kuku; d.m.y г., 14:20.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Много зависи от къде в Италия ще я купиш - според мен, с ферибота и през Гърция е по-добрия вариант.
            При всички случаи се приготви психически за минимум 300 евро!
            Точно така .. Милано-Венеция-Игуменица .. пък и е живописно
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

73E на кола Венеция -Игуменитца
              + още толкова за теб самия.
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

колега с 300 евро няма да излезе дори от италия 160 евро е само застраховката сложи още 60 или 70 евро бяха документите и номера.после гориво и магистрала и си вече на 300.
                Забравих да кажа че транзитните номера се поръчват 2 седмици предварително и важат за 3 точно определени дни по точно определен маршрут.
                до колегата Димо ако може да обади малко подробности за транспорта че много апетитна цена обади нещо.
                alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                  колега с 300 евро няма да излезе дори от италия 160 евро е само застраховката сложи още 60 или 70 евро бяха документите и номера.после гориво и магистрала и си вече на 300.
                  Забравих да кажа че транзитните номера се поръчват 2 седмици предварително и важат за 3 точно определени дни по точно определен маршрут.
                  до колегата Димо ако може да обади малко подробности за транспорта че много апетитна цена обади нещо.
                  Това си е цената - много превозвачи станаха, кризата удари търговията и доста от тях си купуват по 3-4 коли и след това допълват автовозите с коли на клиенти
                  AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Аз съм пътувал по маршрут София-Игуменица-Анкона-ВилаРоса и ми излезе нещо от сорта на 330 Евро, НО ПОДЧЕРТАВАМ, че колата си беше с българска регистрация, застраховки, зелена карта и прочие.
                    В обратна посока със сигурност ще е по-скъпо, защото трябва да се платят всичките тези неща, т.е. минимума отиде на 400 Евро
                    В този ред на мисли, с автовоз при всички случаи ще е по-евтино и по-лесно.
                    sigpic

Comment

внос на кола от италия- помощ

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                      колега намери си някой с камион да ти я докара.Филма е голям и дори по-скъпо идва.Трябват ти. грубо около 250-300 евро за път +160 застраховка(прави се само с едно град4е до Удине)После се приготви за 2К км път през унгария че хърватите не пускат с тука6ните транзитни номера.После трябва да си сигурен че всеки полицай 6те те спре по пътя.Да не говорим за риска да тръгне6 с непозната кола на дълъг път.
                      Това всичко ти го казвам от патило,затова това лято си качвам новата манекенка на камион и си свиркам

Sent from my HTC Vision using Tapatalk
                      в италия съм да си купя кола

моля обяснете за внос на колата от италия

1. точно какви документи трябват за колата за да я кача на ферибота до гърция,
                      и кой ферибот е по добре през анкона или през венеция относно цена и време на път

2. моля ако може да ми дадете името,адреса и телефони на засрахователни агенции в италия и цени

3. моля ако може да ми дадете името,адреса и телефони на фирми, хора за натоварване на колата
                      на камион до българия

благодария

---------- Post added at 05:42 ---------- Previous post was at 05:40 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                      Точно така .. Милано-Венеция-Игуменица .. пък и е живописно
                      в италия съм да си купя кола

моля обяснете за внос на колата от италия

1. точно какви документи трябват за колата за да я кача на ферибота до гърция,
                      и кой ферибот е по добре през анкона или през венеция относно цена и време на път

2. моля ако може да ми дадете името,адреса и телефони на засрахователни агенции в италия и цени

3. моля ако може да ми дадете името,адреса и телефони на фирми, хора за натоварване на колата
                      на камион до българия

благодария

Comment

колега за да я качиш на ферибот ти трябва транзитен номер следователно застраховка,има само една агенция която
                        е ти направи застраховка.Намира се в удине но и загубих координатите.По-добре си намери камион или бус с платформа(има много за южна италия)

Comment

Working...
                        X