If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега намери си някой с камион да ти я докара.Филма е голям и дори по-скъпо идва.Трябват ти. грубо около 250-300 евро за път +160 застраховка(прави се само с едно град4е до Удине)После се приготви за 2К км път през унгария че хърватите не пускат с тука6ните транзитни номера.После трябва да си сигурен че всеки полицай 6те те спре по пътя.Да не говорим за риска да тръгне6 с непозната кола на дълъг път.
Това всичко ти го казвам от патило,затова това лято си качвам новата манекенка на камион и си свиркам
Sent from my HTC Vision using Tapatalk
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
С автовоз е около-650-750лв. !Иначе ако колата си има всички документи и имаш познат който да я купи и докара на ход тогава ще спестиш пътя в едната посока .
Ако обаче не си си харесал кола и тепърва ще търсиш тогава работата става дебела спане храна обикаляне ...
Много зависи от къде в Италия ще я купиш - според мен, с ферибота и през Гърция е по-добрия вариант.
При всички случаи се приготви психически за минимум 300 евро!
Много зависи от къде в Италия ще я купиш - според мен, с ферибота и през Гърция е по-добрия вариант.
При всички случаи се приготви психически за минимум 300 евро!
Точно така .. Милано-Венеция-Игуменица .. пък и е живописно
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
колега с 300 евро няма да излезе дори от италия 160 евро е само застраховката сложи още 60 или 70 евро бяха документите и номера.после гориво и магистрала и си вече на 300.
Забравих да кажа че транзитните номера се поръчват 2 седмици предварително и важат за 3 точно определени дни по точно определен маршрут.
до колегата Димо ако може да обади малко подробности за транспорта че много апетитна цена обади нещо.
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
колега с 300 евро няма да излезе дори от италия 160 евро е само застраховката сложи още 60 или 70 евро бяха документите и номера.после гориво и магистрала и си вече на 300.
Забравих да кажа че транзитните номера се поръчват 2 седмици предварително и важат за 3 точно определени дни по точно определен маршрут.
до колегата Димо ако може да обади малко подробности за транспорта че много апетитна цена обади нещо.
Това си е цената - много превозвачи станаха, кризата удари търговията и доста от тях си купуват по 3-4 коли и след това допълват автовозите с коли на клиенти
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Аз съм пътувал по маршрут София-Игуменица-Анкона-ВилаРоса и ми излезе нещо от сорта на 330 Евро, НО ПОДЧЕРТАВАМ, че колата си беше с българска регистрация, застраховки, зелена карта и прочие.
В обратна посока със сигурност ще е по-скъпо, защото трябва да се платят всичките тези неща, т.е. минимума отиде на 400 Евро
В този ред на мисли, с автовоз при всички случаи ще е по-евтино и по-лесно.
колега намери си някой с камион да ти я докара.Филма е голям и дори по-скъпо идва.Трябват ти. грубо около 250-300 евро за път +160 застраховка(прави се само с едно град4е до Удине)После се приготви за 2К км път през унгария че хърватите не пускат с тука6ните транзитни номера.После трябва да си сигурен че всеки полицай 6те те спре по пътя.Да не говорим за риска да тръгне6 с непозната кола на дълъг път.
Това всичко ти го казвам от патило,затова това лято си качвам новата манекенка на камион и си свиркам
Sent from my HTC Vision using Tapatalk
в италия съм да си купя кола
моля обяснете за внос на колата от италия
1. точно какви документи трябват за колата за да я кача на ферибота до гърция,
и кой ферибот е по добре през анкона или през венеция относно цена и време на път
2. моля ако може да ми дадете името,адреса и телефони на засрахователни агенции в италия и цени
3. моля ако може да ми дадете името,адреса и телефони на фирми, хора за натоварване на колата
на камион до българия
благодария
---------- Post added at 05:42 ---------- Previous post was at 05:40 ----------
Точно така .. Милано-Венеция-Игуменица .. пък и е живописно
в италия съм да си купя кола
моля обяснете за внос на колата от италия
1. точно какви документи трябват за колата за да я кача на ферибота до гърция,
и кой ферибот е по добре през анкона или през венеция относно цена и време на път
2. моля ако може да ми дадете името,адреса и телефони на засрахователни агенции в италия и цени
3. моля ако може да ми дадете името,адреса и телефони на фирми, хора за натоварване на колата
на камион до българия
колега за да я качиш на ферибот ти трябва транзитен номер следователно застраховка,има само една агенция която
е ти направи застраховка.Намира се в удине но и загубих координатите.По-добре си намери камион или бус с платформа(има много за южна италия)
Comment