Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой беше с червената 155-ца?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой беше с червената 155-ца?

Преди малко навръщане от студентски град се сядохме с неква 155-ца червена към кв.Дианабад,е изяде ме разбирасе,аз бех с фиато и сума народ вътре Та пичагата беше млад и с очила,веднага да си признава кой е,ако е от форума
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Re: Кой беше с червената 155-ца?

Първоначално публикувано от Abarth
    Преди малко навръщане от студентски град се сядохме с неква 155-ца червена към кв.Дианабад,е изяде ме разбирасе,аз бех с фиато и сума народ вътре Та пичагата беше млад и с очила,веднага да си признава кой е,ако е от форума
    Мисля че е бил proof
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Мисля че е бил proof
      е ако е той начи е спрял да кара като пенсионирана баба?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
        Мисля че е бил proof
        Не ве той просто си е карал а пък абарт се превъзбудил
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И аз занего си помислих - ама той е културен водач на МПС
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            Мисля че е бил proof
            Не ве той просто си е карал а пък абарт се превъзбудил
            като го знам че у градо кара с 40 е ебахти и превзбудата

Comment

То и аз по тва време се прибирах от Студ. град към Дианабад, обаче не съм с очила, цветът на колата не е точно червен, а да не говорим, че въобще нямам спомен да съм се гонил с някого
              За мен кефът на тоя маршрут са завоите (и дупките, и дупките!) около автокъща Онтарио, там евентуално може да изглеждам състезателно

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Веднага ме набедихте. Споко не съм бил аз.

@Мажкар Пчиличкъ - Аз кат са превъзбудя - демек одървя малиии кво става, нищо незнаиш ти бе - сменям предавка даже и на 4000. Вече кат рацер съм почнал да карам един вид шъ знаиш. Ама туй само на 1-ва че иначе много набира с ибала мамата един вид
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                  Веднага ме набедихте. Споко не съм бил аз.

@Мажкар Пчиличкъ - Аз кат са превъзбудя - демек одървя малиии кво става, нищо незнаиш ти бе - сменям предавка даже и на 4000. Вече кат рацер съм почнал да карам един вид шъ знаиш. Ама туй само на 1-ва че иначе много набира с ибала мамата един вид
                  е има шанс от теб да стане човек
                  ама кат опочнеш на 6000 и нещо да сменяш съ обади :P :P

Comment

Първоначално публикувано от bass
                    То и аз по тва време се прибирах от Студ. град към Дианабад, обаче не съм с очила, цветът на колата не е точно червен, а да не говорим, че въобще нямам спомен да съм се гонил с някого
                    За мен кефът на тоя маршрут са завоите (и дупките, и дупките!) около автокъща Онтарио, там евентуално може да изглеждам състезателно
                    Не бре,аз твойта алфа я знам,пича караше на габарити и халогени Па аз бех ударил неква водка,он фиато чука тропа треска не върви,ама накрая по дупките намалих (вече към омв) а пичо точно тогава реши да дава газ
                    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                    BMW e39 facelift

Comment

Working...
                    X