Известие

Collapse
No announcement yet.

Улични магьосници?!?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Улични магьосници?!?!?!?!?

Някой има ли представа как става номера ???? гояоря за тези хора :
    http://www.youtube.com/watch?v=uWKWl...eature=related
    или този
    http://www.youtube.com/watch?v=-tWW3IHZgSg

Докато някои трикове мога да си ги обясня, другите .... за другите единственото ми логично обяснение е че вси'ки са купени (ама всички да са чак толкова добри актьори)..... в смисъл как се вкарва телефон в стъклена бутилка?!?!? Или как се вдига тен от часовника от китката на рамото ?!?!?!?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    вси'ки са купени
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Е чак пък такива добри актьори да са всичките .....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ще призная за магьосник тоя, дето като мина край него с колата
        -усетя как задницата кляка и виждам стрелката на резервоара да се блъска в дясно - full
        - или като мина край него и вариатора утихне съвсем
        -или ....... и колата отмине изцяло пастирана
        и т. н.
        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

При всички ако се вгледаш ще видиш "мошенгията".
          Примерно първия клип с монетата,я погледнете с коя ръка я взима от момата и после с коя ръка си прави номерата

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
            При всички ако се вгледаш ще видиш "мошенгията".
            Примерно първия клип с монетата,я погледнете с коя ръка я взима от момата и после с коя ръка си прави номерата
            Вгледай се хубаво, взима я с едната после я прехвърля в другата ръка.... Сега като погледнах май я сменя с друга .. или всъшност се прави че я прехвърля в друугата... абе знам ли

Comment

няма грам истина в това. просто пича е добър, но всичко е театър.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
              AR 155 2.0 16v SUPER
              Toyota Corolla 2014 S Premium
              Moskvich 2140

Comment

Е то е ясно че не са магьосници ... ама наистина са невероятни неща

Comment

бях в един амгазин работех преди много години и влезе един изтрещеняк с дълга коса бяла на 60 години,бил фокусник..вика ми избери си една акрта от тестето и не ми акзвай коя е...позна я?аз се разбих,после ми даде един нож да го разгледам аз го гледах кривих го и му го дадох и оня си го заби в ръката пред мене ама излезна острието чак опъна кожата ...аз го изгоних викам ставай и се махай че ме потресе това.

Comment

Пича от второто видео, "Динамо" го даваха по Дискавъри , в един от епизодите имаше номера правени на едно светско парти и една от зрителките пред която той прави номер беше дженифър Лопес .
                    Едва ли са я купили
                    156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Тоя от първия клип - Дейвид Блейн съм го гледал по Дискавъри. Страшен е. Коронния му номер е левитацията.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Аз тия трикове ги знам.....само със щракане на пръсти,водещата от втория клип е пред мене........и не стои просто така.
                        Дейвид Блейн беше актуален преди повече от 7-8 години.
                        Кефа се много на такива......
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Специално за Д. Блейн имаше филмче, в коетопо-голямата част от интересните му магии бяха разкрити, включително и великата левитация. Нещо подобно на маскирания маг, където го даваха по телевизията. За съжаление, сега не го намирам в youtube.
                          Но ако напишете "david blaine revealed" в youtube има доста фокуси, които са обяснени.
                          Повечето си е измама/заблуда и просто трябва да си добър, да действаш бързо и да разсейваш тези, които са пред теб. Но големите магии като левитацията са точно с актьори.

Comment

Working...
                          X