Известие

Collapse
No announcement yet.

юзер наречен lyuli

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• юзер наречен lyuli

карам си аз зафирката покрай зоологическата градина
    и гледам иедна 147 сивичка мммм стршно ми харесе и таман се разминавами какво да видя познава физиономия lyuli
    ама намръщена не погледжда въобще настрани

е та в тази връзка искам да спомена че много сполучлив е ремонта и мнооого ми хареса въобще не си личи
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Re: юзер наречен lyuli

Първоначално публикувано от WhitePower
    карам си аз зафирката покрай зоологическата градина
    и гледам иедна 147 сивичка мммм стршно ми харесе и таман се разминавами какво да видя познава физиономия lyuli
    ама намръщена не погледжда въобще настрани

е та в тази връзка искам да спомена че много сполучлив е ремонта и мнооого ми хареса въобще не си личи

Кое не си личи я поогледай колата отблиза ба и Бобо може да каже нещо за таз кола
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

еиииииииии таман се изкевих на поста White Power по отношение на безценния ми корубляк и се намесва Мury с някаква злобна забележцица (за която не му се сърдя обаче) По отношение на коята искам да кажа, че майстора се е справил доста добре, с това, което умее, защото когато ходих на реглаж на преден и заден мост се оказа, че той (реглажа) не е необходим!!!, а колата все пак е била изправяна на дозер, т.е. колата е изправена перфектно. А че има и забележчици, така е, но скоро ще стане перфект и ще пусна снимки
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
        еиииииииии таман се изкевих на поста White Power по отношение на безценния ми корубляк и се намесва Мury с някаква злобна забележцица (за която не му се сърдя обаче) По отношение на коята искам да кажа, че майстора се е справил доста добре, с това, което умее, защото когато ходих на реглаж на преден и заден мост се оказа, че той (реглажа) не е необходим!!!, а колата все пак е била изправяна на дозер, т.е. колата е изправена перфектно. А че има и забележчици, така е, но скоро ще стане перфект и ще пусна снимки
        А според мене си ходила на преден мост при приятел на майстора дет ти е правил колата Затва е права кат конец
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Времето и грайферът на предните гуми имат последната дума
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Изплашихте момата бе маскари ! Сега се е забързала към Ванто и то зарад вас ! Ама и вие сте едни...
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Виж са нищо против теб или колата ти но като се видяхме ти казах че е по-добре да си купиш читава такава отколкото да правиш некой скрапер-вярвай ми аз съм го изпитал.Сега ще я стегнеш-супер но след много малко време ще започнат да излизат още хиляди неща

Успех и не се сърди

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                А според мене си ходила на преден мост при приятел на майстора дет ти е правил колата Затва е права кат конец
                хаха, много оригинално, но не е вярно
                Първоначално публикувано от Mury
                Виж са нищо против теб или колата ти но като се видяхме ти казах че е по-добре да си купиш читава такава отколкото да правиш некой скрапер-вярвай ми аз съм го изпитал.Сега ще я стегнеш-супер но след много малко време ще започнат да излизат още хиляди неща[/code]
                не ми е за пръв път да си правя кола по този на4ин, така, 4е.... ясни са ми подмолните камъни, но на цената, на която карам 147-ца си заслуzава
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  хаха, много оригинално, но не е вярно
                  Виж са нищо против теб или колата ти но като се видяхме ти казах че е по-добре да си купиш читава такава отколкото да правиш некой скрапер-вярвай ми аз съм го изпитал.Сега ще я стегнеш-супер но след много малко време ще започнат да излизат още хиляди неща[/code]
                  не ми е за пръв път да си правя кола по този на4ин, така, 4е.... ясни са ми подмолните камъни, но на цената, на която карам 147-ца си заслуzава
                  Щом казваш

Comment

ейй тая завист ще ви изправи дебелото чирво.
                    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Виж са нищо против теб или колата ти но като се видяхме ти казах че е по-добре да си купиш читава такава отколкото да правиш некой скрапер-вярвай ми аз съм го изпитал.Сега ще я стегнеш-супер но след много малко време ще започнат да излизат още хиляди неща

Успех и не се сърди
                      а и освен тва скрапера вече е на склад, така че нема беганье

от тая гледна точка по-добре позитивизъм от сорта на "а еди си къде видех десен фар без лупа за 147 на далавера"
                      отколкото
                      "ама ти нормална ли си с тоя скрапер" то тука нормални нема много и така и така

едит: Пинки така по-ясно ли е
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

вале, нещо не ти се разбра гледната точка, честно казано
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

леле мале, незнам какво да кажа, аз си се кефя на колата, все пак карам 147

Comment

Working...
                          X