Извращенията с всяка година стават все по-големи ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЪЪЪ ... битУренти 2012
Collapse
X
-
По плодовете им ще ги познаете, е написано в Библията преди няколко хилядолетия-въпросът е кой го ще познае де
Нашето настояще, родено от близкото ни минало, по което някои все още въздишат
Простотията, която ни заобикаля и за която, почти никой не реагира (на ниво общество имам предвид) е повсеместна.Не случайно подобно явление се наблюдава и в Сърбия..
И ако може да се счита за оптимизъм-простотията никога не се е надскочила.Бъдещето като цяло не се определя от масата.Last edited by fred; d.m.y г., 14:37.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПо плодовете им ще ги познаете, е написано в Библията преди няколко хилядолетия-въпросът е кой го ще познае де
Нашето настояще, родено от близкото ни минало, по което някои все още въздишат
Простотията, която ни заобикаля и за която, почти никой не реагира (на ниво общество имам предвид) е повсеместна.Не случайно подобно явление се наблюдава и в Сърбия..
И ако може да се счита за оптимизъм-простотията никога не се е надскочила.Бъдещето като цяло не се определя от масата.
Искам да кажа че на твоя бал не е имало такива същества нали ... въпреки че си бил соц младеж .....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДа а цивилизованите , идват тука трошат главите на хората и си заминават без последствия ............ Само да ти кажа че по големи прасета и простаци от англичани и немци не съм виждал за 4 години работа по морето .... това са животни , мръсни .... гадни , надменни същества и ние се стремим към това ( имам предвид тези младежи ) Това което виждаш не е плод на ленински съботник а на западна пропоганда на секс , насилие и глупост ..... Недей да прекаляваш с изопачаването на истината .....
Искам да кажа че на твоя бал не е имало такива същества нали ... въпреки че си бил соц младеж .....
Аз не отидох на моя абитуриентски бал,точно заради такива изцепки.Щеше да ме бъде срам.И сега ми е странно и непонятно на какво се радват и за какво е цялата тази свинщина,не го разбирам това.Радвах се че повече няма да ходя на училище,че вече ще мога само да работя а не да ходя на работа и училище.
Тази показност някак си немога да я преглътна.Мен не са ме възпитавали през соца,родителите ми не са и хипита.Всичко опира до това какво е заложено в теб.Днешната младеж,е абсолютно разпусната,разюздана и невъзприемчива към "нормалните" неща.Нямат хобита,нямат и някаква социална група,нямат интереси.Приличат ми на стадо говеда,които освен да преживят и да гледат тъпо,обичат да се напиват.Да се снимат в просташки сцени които после биват качени във вездесъщия Фейсбук.Да провокират,но не по начин по който да покажат колорита на тяхното време.А по начин по който да провокират друго говедо,да сътвори нещо още по-отблъскващо.
Парковете в които в моето детство ритахме от сутрин до вечер,в момента се "кипрят" кичозни жилищни комплекси.Местата където карахме колелета,се превърнаха в паркинги и пазари.И това не се е случило от днес,то се случва бавно и постепенно,неспиращо.Много малко внимание се иска да обърнеш на един млад човек,за да разбереш неговите потребности и тревоги.Но в днешно време дори и това малко нещо е непосилно за съвремените"родители".
Пътувал съм много по Европа (шафиор на камион съм),имам много контакти с хората и да,няма как да не се съглася че тяхната младеж е наистина "противна",нагла,безпардонна...
Времето в което живеем ли ги превръща в говеда,забързаното ежедневие,или самото ежедневие с всичките му "блага" ни префасонирва в някакъв съвсем нов тип хора,които вече не общуват помежду си?
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДа а цивилизованите , идват тука трошат главите на хората и си заминават без последствия ............ Само да ти кажа че по големи прасета и простаци от англичани и немци не съм виждал за 4 години работа по морето .... това са животни , мръсни .... гадни , надменни същества и ние се стремим към това ( имам предвид тези младежи ) Това което виждаш не е плод на ленински съботник а на западна пропоганда на секс , насилие и глупост ..... Недей да прекаляваш с изопачаването на истината .....
Искам да кажа че на твоя бал не е имало такива същества нали ... въпреки че си бил соц младеж .....
"Ние зашеметихме, опиянихме и развратихме гоевската младеж посредством възпитанието, като й внушихме известни на нас лъжливи принципи и теории."Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Все пак повечето от нас ставаме свидетели на по-видимите изцепки на "бъдещето". В момента съм на работа. Някой е решил да си разнообрази бала като счупи и включи алармените бутони на поне 3 етажа в хотела. Целия хотел пищи, а има и други гости освен празнуващите. Немска група пенсионери - сещате се какво ще разкажат като се приберат. Стъкла на асансьори на няколко етажа. Разбита врата на стая. И всичко това до към 01:30ч. Една година изхвърлиха телевизор от висок етаж. Друга изпръскаха няколко етажни пожарогасителя по коридорите. Ужас. Добре, че от утре съм отпуска.
Ново 20 - на някой му е притрябвала стелката от асансьора.Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 03:34.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Твърде сбъркано разбрана "демокрация" ...
Обществен ред и респект? отдавна умря ...
Закони Криви .. липсва и този който да ги следи и да прилага ...
поколение, което се стреми да се докаже "кой е по по най проЗтак на бала си" ... (Не всички - но голям процент!)
а след ~10 години, тези същества, ще са майки и уж трябва да вливат акъл ...
Родители? изгубени в призмата на живота и ОЧЕВАДНО са или вдигнали ръце или са вече "инфектирани" ...
Не знам колеги ... но наистина ме боли (не се шегувам), заболя ме като видях въпросните кадри /които за жалост, всяка година стават все по-ужасни/. Ботев, Левски и всички загинали за нашата родина едва ли са си мислели, че си жертват ВСИЧКО в името на този момент от живота в който преминаваме ... Ако са знаели, щяха да си гледат личния живот и хич нямаше да им пука за милата умираща "България" ...
Жалко ... а някога си мислех, че нещо ще се промени ...Last edited by Tonimir; d.m.y г., 03:47.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗапочваш поста много-добре но после отиваш в грешна посока.......
"Ние зашеметихме, опиянихме и развратихме гоевската младеж посредством възпитанието, като й внушихме известни на нас лъжливи принципи и теории."Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
В каква посока забихте...
Не забелязахте ли, че предимно момичета са по снимките!?
Просто имат свободата да изразят своята същност... начин на мислене... своята елементарност.
Това са жени да го еВа.Какво повече очаквате от тях!?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеВ каква посока забихте...
Не забелязахте ли, че предимно момичета са по снимките!?
Просто имат свободата да изразят своята същност... начин на мислене... своята елементарност.
Това са жени да го еВа.Какво повече очаквате от тях!?
P.S. Ха , сега видях че сме били холандия не на какво и да е а на футбол... айде честитоОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНе се притеснявай момчетата простеят по друг начин ( може да прочетеш поста на PEPI-2ALFA)...... И това са само малка част от простеенето
P.S. Ха , сега видях че сме били холандия не на какво и да е а на футбол... айде честито
Рано или късно нещата се овладяват... при момчетата.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment