If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая забрана е най-хубавото нещо, което се е случвало в България от много години насам....аз лично ще си запиша телефона на съответния инспекторат и ще докладвам всяко заведение, което не спазва забраната....най-нкарая няма да дишам чуждите отрови и да пускам по 30 перални на седмица, защото някой не може да си контролира пристрастяванията....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Пушача е заслепен по принцип, неговата преценка е замъглена и нереална, то е като да си прекалил с парфюма - всички го усещат с изключение на теб самия. Спираш колата излизаш навън, за да се съобразиш такова нали уж... Изяждаш едно голямо лайно на спокойствие и влизаш вътре в колата на 1 квадрат площ и всичко ти е наред. Не ти смърди на нищо, като говориш не смърди и т.н. Да ама не. Всичко ти смърди, просто никой няма да се главоболи да ти го обяснява. И да пръднеш пак ще мирише по-кофти и потта ти мирише различно и каквото се сетиш .. с най-добри чувства, просто обичам да прекалявам
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Значи, или отказвам цигарите, което значи че няма давам пари за цигари, респективно в държавата отиват по-малко данъци, или спирам да ходя по заведения, също спестявам пари и съответно по малко данъци в държавата.Правим си частно парти и си пием бирата с цигарка.Така хем няма да слушам пиянски изцепки по заведенията.А най-хубавото на безработицата е че не надушвам махмурлийския дъх на колегите.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Изключително съм щастлив от тази забрана - чакам я от много време! Сега вече ще излизам по заведенията с усмивка! Довечера съм на рожден ден в студентски град и ще видим как е...телефончето за оплаквания в джоба и така! Дори да си измислят вратички някакви, все ще се намери един съвестен непушач и ще сигнализира, а глобите са прилични! Желая на всички пушачи да се осъзнаят възможно най-скоро!
п.п. Скоро ще има още "бонуси" за пушачите, ама това с времето си - за справка вижте т.нар. по-назад в темата "бели държави"!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Значи, или отказвам цигарите, което значи че няма давам пари за цигари, респективно в държавата отиват по-малко данъци, или спирам да ходя по заведения, също спестявам пари и съответно по малко данъци в държавата.Правим си частно парти и си пием бирата с цигарка.Така хем няма да слушам пиянски изцепки по заведенията.А най-хубавото на безработицата е че не надушвам махмурлийския дъх на колегите.
Ама тука някаква теория, че пушачите едва ли не издържат държавата ли се развива?
Що не вземат да забранят отглеждането на тютюн и да изгорят цигарите по магазините.Тогава съм съгласен че мислят за здравето ни, другото е да се пълни хазната, дреме им за нашето здраве.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Що не вземат да забранят отглеждането на тютюн и да изгорят цигарите по магазините.Тогава съм съгласен че мислят за здравето ни, другото е да се пълни хазната, дреме им за нашето здраве.
За човек на 50 години много си противоречиш.Нали пушачите пълнели хазната с данъците, сега изведнъж спирането на пушенето в заведенията се правело, за да се пълни хазната...последно кое от двете е?
Между другото, всичките данъци от цигарите отиват да се субсидира тютюнопроизводството, че и отгоре, така че....
За човек на 50 години много си противоречиш.Нали пушачите пълнели хазната с данъците, сега изведнъж спирането на пушенето в заведенията се правело, за да се пълни хазната...последно кое от двете е?
Между другото, всичките данъци от цигарите отиват да се субсидира тютюнопроизводството, че и отгоре, така че....
Така че това с тютюна е подигравка с хората , хем не може хем субсидираме производството..... Трябва да го направят незаконно и това е , според мене повечето хора ще спрат да пушат така , ама за съжаление много пари се въртят там ....
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Трябва да се създадат други работни места за населението там....повечето гледат тютюн, защото друго не расте там и няма и какво друго да се работи...Не знам, държавата така и така налива пари в бездънна яма, може би ще е по-добре да субсидира някоя текстилна фабрика или фабрика за джапанки дори в региона, примерно, поне ще има повече пазар за продукцията.....
Трябва да се създадат други работни места за населението там....повечето гледат тютюн, защото друго не расте там и няма и какво друго да се работи...Не знам, държавата така и така налива пари в бездънна яма, може би ще е по-добре да субсидира някоя текстилна фабрика или фабрика за джапанки дори в региона, примерно, поне ще има повече пазар за продукцията.....
Сигурен съм че при добро желание може да се измисли нещо ама....
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
От цялата тая работа ще спечелят търговците на електронни цигари. Смятам да си купя такава и ще се разхождам най-нагло в държавните и частни учреждения, заведения и т.н. бардаци, пушейки тва чудо на 21 век.
Тая забрана си е чиста дискриминация, мое право и решение е дали да пуша или не. Винаги се съобразявам с непушачите, дори в къщи не пуша на закрито.
Правилния подход спрямо пушачите според мен е активната разяснителна кампания, агитация, пропаганда ако щете. След като има безплатни презервативи в кампаниите срещу СПИН, нека да има и безплатни дъвки, таблети, лепенки и т.н. за пушачите. Но тоя закон няма да намали броя на пушачите, напротив, всяко забрането нещо е по-сладко и на българина това му харесва. Очаквайте откриването на частни клубове по пушене и дъвкане тютюн ...
Само не подхващайте темата за правата, защото мое право е, пък, да мога да дишам въздух без цигарен дим като излезна навън...
Ами да - отиваш в парка и дишаш, разходаш се в гората - и дишаш, дишаш ... Но като излезеш на улицата - дишаш изгорели газове от чипнати дизели и недобре регулирани газови примуси ... И моите права са нарушени ... Искам закон за забрана на газовите автомобили и чипването на дизели.
Comment