Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мите от пловдив, едва ли има от тук пишещите, а и от форума някой по-зависим от заведения колкото съм аз, това ми е работата.
    Мога да ти кажа, че всяко чудо ще е за три дни, но не както ви се иска на пушачите чудото да е във ваша полза.
    Ще свикнете или ще си ходите на частни партита, но до 22:00ч, а после в къщи.

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
    Да ама Неее ... в парка може да се пуши
    Лятото добре, ама е кратко...
    Last edited by Доко; d.m.y г., 22:00.

Comment

Да ама Неее ... в парка може да се пуши
      Да - в парка може да се пуши както и вкъщи в компанията на децата, а не може в заведенията, защото има някои префърцунени, дето се правят на интересни - те с друго не могат да бъдат.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        Ми няма те да си го пият в парка, а ти ще си го пиеш в парка, като искаш цигарка...

Съжалявам,в парка закона недава.Требе да сме скрити,за да не замърсяваме нежните ви бели души.Както и да е,още снощи писах че варианта да си пушим на воля беше решен още преди месец от собственика на клуба.

Ако е да си правим на инат,отиваме вече на други "производствени мощности".Ако наистина ви пречи дима,нема проблем,събирайте си се там където не се пуши.Такива места няма да посещавам и няма да ви къдя.
        Ама не се засягайте от "частните" партита

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Мите от пловдив, едва ли има от тук пишещите, а и от форума някой по-зависим от заведения колкото съм аз, това ми е работата.
        Мога да ти кажа, че всяко чудо ще е за три дни, но не както ви се иска на пушачите чудото да е във ваша полза.
        Ще свикнете или ще си ходите на частни партита, но до 22:00ч, а после в къщи.

Е за три дни де,какво казах преди малко.Всъщност "частното парти" започва от 21:00,просто слезнах да видя дали всички "зелени" вече са ги изритали.

А на мен нищо не ми се иска,не бъркай твоето злорадство с нашата реакция.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Мммм
          Зимата е по-кратка батка

Заведенията си имат маси и навън ... а от там се минава за да се влезе вътре ...

А май след 22;00 да може да се пуши и в заведенията

@old alfist
          Какво да ти кажа ... знаем си държавата
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Я, вървете на сладкараница и слушайте чалга да мирясате.
            Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:13.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Я, вървете на сладакраница и слушайте чалга за мирясате.
              Аааааааа
              Е и аз там ги пратих (на сладкарница) ама не нЕкой гоУеми казАха че нема връзка
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Всеки има право на избор.
                Искате да се тровите - тровете се, без да тровите околните.
                Толкова ли е сложно?
                sigpic

Comment

Аааааааа
                  Е и аз там ги пратих (на сладкарница) ама не нЕкой гоУеми казАха че нема връзка
                  Опитват се да се правят на интересни.
                  Представи си на стадиона каката с кочана за глобите как е застанала пред агитката да я глобява - те ще я убият с бетонови парчета от занемарените трибуни.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Всеки има право на избор.
                    Искате да се тровите - тровете се, без да тровите околните.
                    Толкова ли е сложно?
                    Е те това е . Но не всички са демократи .

@old alfist
                    Опитват се приобщят полицията да им върши работата на инспекторите понеже са на работно време 09-17ч но за сега нещо не се получава .
                    Абе недодялана държава с недодялани закони .
                    Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:25.

Comment

• Абе чудя се що се не сетихте преди 10 години че замърсяваме въздуха, ами сега надигате вой.Или без закон не пречим.Ами същото ще е ако кажат че да целунеш жена си на улицата е аморално за детската психика - и тогава ще има вой до небесата.Просто сме като ято пуйки, едната като даде тон и всички почват да врякат.До вчера по барчетата беше пълно с майки с колички които си пият кафенцето с цигара, днес вече се замислиха за здравето на същите деца.Ми просто е, като пушиш не ходиш при непушачи, като не пушиш не влизаш в заведение за пушачи.Ама не, като имаш закон зад гърба си и трябва да правиш демонстрации.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ей момченца знаете ли кой е по-големия враг на един пушач от непушача?
                        Пак ще ви кажа - бившия пушач... като мен.

Много ме е яд, че ги отказах да го е..
                        Направо съм един злорад бивш пушач.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 22:37.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Ей момченца знаете ли кой е по-големия враг на един пушач от един непушача?
                          Пак ще ви кажа - бившия пушач... като мен.

Много ме е яд, че ги отказах да го е..
                          Направо съм един злорад бивш пушач.
                          Доко, хубаво момче си, но недей така - ако трябва запали, но не бъди толкова злобен.
                          sigpic

Comment

• Ааааа Доко това вече беше удар под кръста
                            хахахаха

Comment

• ...а нещата са толкова прости,заведения за пушачи и заведения за не пушачи.
                              За пушенето по улиците уч не ми квичете,ми дайте да спрем над 50 % от МПС-тата в България.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Против закона съм, защото не се вмества никъде в църковните канони.
                                Малко мъгляво е за някои, но определението е точно.ю
                                Винаги, когато някое морално право се облече в закон, то се извращава.
                                Това си личи дори и в изказванията тука.
                                Закона по принцип е репресивен.
                                Само забранява и наказва.
                                Никъде не видях с нещо да се поощрява отказването от тютюна.
                                Днеска цигарите, утре нещо друго, до като стане така, че да искаме разрешение да си любим жените!
                                Механичното копиране на чужд опит води до недъгави решения.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X