Всички пушачи знаеме, че е вредно, борим се по някакъв начин да преодолеем зависимостта си, но такива неадекватни актове предизвикват смях и възмущение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За забраната за пушене
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПротив закона съм, защото не се вмества никъде в църковните канони.
Малко мъгляво е за някои, но определението е точно.ю
Винаги, когато някое морално право се облече в закон, то се извращава.
Това си личи дори и в изказванията тука.
Закона по принцип е репресивен.
Само забранява и наказва.
Никъде не видях с нещо да се поощрява отказването от тютюна.
Днеска цигарите, утре нещо друго, до като стане така, че да искаме разрешение да си любим жените!
Механичното копиране на чужд опит води до недъгави решения.
За разлика от България тази забрана в повечето страни е и подплатена с една доста солидна мотивация,ае умните да ми кажат...и аз спирам да пуша цигари.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗа разлика от България тази забрана в повечето страни е и подплатена с една доста солидна мотивация,ае умните да ми кажат...и аз спирам да пуша цигари.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИскаш да кажеш, че тука пушачите са прости и не могат да ви мотивират ли ?
Хахаха,не.....забраната е придружена с мотивация не каква е вредата за пушачите а какви са загубите на здравните каси,а в България такова нещо нема,тоест забраната е излишна.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
За съжаление Здравната каса е само една, а онази здравна шефка - 33-годишно момиче, каза по заобиколен начин, че и е много трудно без цигари.
Между другото Цецка Цачева не е съгласна с това статукво, защото фунди яко и предполагам, че с нейна подкрепа ще се замаже положението.Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:02.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеЯко кеф. Днеска си вечерях като пич и без да ми пушат наоколо беше супер. Прибрах се и оооо чудо не мириша гадно, направо не мога да се нарадвам. А пък заведението беше пълно до горе, така не съм го виждал отдавна.
Дано никога повече да не се пуши.
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Никога не казвай НикогаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеНикога не казвай Никога
Наистина човек не е роден пушач, но за съжаление който е захапал вече, трудно се отървава от тази глупост.
Това е като с колелото и секса - никога не се забравят и винаги може да се възобновят без проблеми, стига да позволяват физическите възможности.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМай прекаляваш с фантазиите си.
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеНещо не включвам какви фантазии???
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеНещо не включвам какви фантазии???Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment