If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гиги, те хората си ядат у къщите докато си пушат, и не могат да вденат, че по заведенията вече не се пуши и пак има хора.
И докато си пушим на терасата, окъдяваме прането на комшията дето не пуши.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ами всъщност и на мене ми беше странно, но е факт. Почти всяка вечер си хапвам там и винаги има места, днес нямаше като от 19 до 21:30 висях и нон-стоп беше фул. Ще видя утре и в баровете как ще е. Ако се прибера без да смърдя направо ще се сцепа от кеф.
Що бе, има право да си купи сушилня и шси му мирише на на теменужки.
Ами всъщност и на мене ми беше странно, но е факт. Почти всяка вечер си хапвам там и винаги има места, днес нямаше като от 19 до 21:30 висях и нон-стоп беше фул. Ще видя утре и в баровете как ще е. Ако се прибера без да смърдя направо ще се сцепа от кеф.
Не ставай смешен - народа се е изринал, защото не се пуши, поне на този етап това не е естествено.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Е мойто пране няма как да опушите
Хубавото е че и в заведенията не можете вече....
Виж ся, ходенето по заведения не ми е приоритет, кат искам да пия кафе или бира с приятели намирам къде.Дреме ми не фаса дали има някой по кръчмите или не.Колкото ти имаш право на чист въздух, толкова и пушачите имат право на кеф.Много е просто - заведения за пушачи и непушачи.Щом има място за толкова много вери в една държава, пък аз съм и невярващ, сигурно и пушачи и непушачи ще могат да съжителстват.Обаче ще има по-малко за глобяване.То всъщност въпроса е финансов, а не здравен.
Comment