If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aaaa не се притесняваш само за нас
Бивш негър няма
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Айде, отивам да изпафкам една и лягам, пушачите да сънуват едновремешен аромат на Кент или който каквото е пушил, непушачите сън да не ги хване, дали утре заведенията ще са пълни или не.Споко бе, лека на всички, много се забавлявах.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
А бе притеснявам се да ви заведат на отчет и вас online у раковото, и после да вдигнат пак здравните осигуровки...
Би трябваро да знаеш, че здравните осигуровки зависят от това дали си на работа и не толкова от доходите, а здравня статус е друга тема.
Съгласен съм, че пушенето вреди на здравето и постоянно ми е доминанта, но пък може да ме блъсне камион въпреки липсата на тютюнопушене.
Може да пушите нетютюневи изделия, например конски фъшкии. Все пак забраната е срещу тютюнопушенето. Така че стига сте ревали, като девственици.
И аз много се кефя, че дрехите ми няма да смърдят на цигари вече
Кой реве бре,я се стегни малко,вие още малко и национален празник ще я направите тази дата.
Аз поне не рева,и на мен ми харесва като си тръгвам от заведение дрехите ми да не смърдят на цигарен дим но това се решава и с добра вентилация,много-странно но след запой в голям клуб в Гърция на излизане не смърдя на пор.
Старуха не говоря от какво зависят, а за кого се харчат здравните осигуровки, схващаш...?.
Сега като се замисля пушачите трябва да плащат по-голяма, да не кажа двойна здравна осигуровка, и това ще е следващото хубаво нещо ако го въведе бате ви Бойко...
Ха добро утро!
......но това не е мотивацията на тази забрана а просто спазват сляпо една линия на ЕС.
Тази линия е подобна на задължителните застраховки в USA. Правиш нарушения и ПТП-та си рисков шофьор, съответно и застраховката ти се вдига.
С цигарите е същото, пушача е с по-голям риск за нарушено здраве, ползва повече услуги на здравна каса, съответно ще си плаща и по скъпи осигуровки.
Забраната е превенция.
Но вие си пушете у вас, не ми пречите.
Старуха не говоря от какво зависят, а за кого се харчат здравните осигуровки, схващаш...?.
Схващам, но богатия и здравия плаща за бедния и болния, а хората зонимаващи се оперативно със здравеопозването се опитват да си вършат работата.
Вчера ходих да ми правят профилактични прегледи по обаждане на GP-то - иначе, наум няма да ми зайде да отида при доктор без да ми има нещо.
Карам си по 20км. на ден с колелото, пуша си, работодателя плаща здравните осигуровки, както повелява закона и толкова.
Трудно е да успеем да влезем в разпределянето на парите за здравеопазването, но не е невъзможно.
С цигарите е същото, пушача е с по-голям риск за нарушено здраве, съответно ще си плаща и по скъпи осигуровки за това.
Това е валидно и в повечето европейски държави за застраховки живот,допълнителни здравни осигуровки......ако си пушач или не те застраховат или плащаш доста повече......
Това е валидно и в повечето европейски държави за застраховки живот,допълнителни здравни осигуровки......ако си пушач или не те застраховат или плащаш доста повече......
.....но все пак ние не сме нито Европа нито Сащ.
Е нали уж натам искаме да вървим, а само се мрънка тука, нарушени права, конституции, ала-бала...
Аз пък искам да направят Двойна здравната вноска за пушачите, да видите тогава дискриминация от работодатели и мрън-мрън по форумите.
Ами пушачите като живеят по-малко от непушачите трябва да се пенсионират по-рано по логиката на Доко, иначе що ги плащат тия пенсионни осигуровки наравно с непушачите.
Ами пушачите като живеят по-малко от непушачите трябва да се пенсионират по-рано по логиката на Доко, иначе що ги плащат тия пенсионни осигуровки наравно с непушачите.
Имаш алтернатива - отказваш цигарите, или двойни осигуровки.
Научете се да различавате доброто от лошото.
Баси колко съм толерантен, а какви простотии ми идва да ви напиша...
Comment