Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера бях на стриптийз.... да ви кажа децата-клиенти изглеждаха много по бодри ......
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Вчера бях до България и имах нещастието да си забравя пуретите та си купих една кутия цигари от която изпуших 6-7......още кашлям кат магаре.......
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Доко,
        я ти като вътрешен човек кажи има ли отлив на народ от клубовете?? Защото по заведенията които ходя е фул. Даже оня ден един приятел чак сутринта в 6 се сети че не е пушил и следобет вика брато за пръв път да не ми е гадно след дискотека.....

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Вчера бях до България и имах нещастието да си забравя пуретите та си купих една кутия цигари от която изпуших 6-7......още кашлям кат магаре.......
          Ела запали една две тука до Лукойла, става "лайна с праз" - красота.

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
          Доко,
          я ти като вътрешен човек кажи има ли отлив на народ от клубовете?? Защото по заведенията които ходя е фул. Даже оня ден един приятел чак сутринта в 6 се сети че не е пушил и следобет вика брато за пръв път да не ми е гадно след дискотека.....
          Ами сега съм у караоке и всичко си е нормално.
          Има повече позитиви от колкото негативи за бизнеса, ако така ги поставя нещата.
          Но все пак е топло и си пушат навън, това от една страна е добре, хората ще свикнат и зимата ще се намери алтернатива и решение за пушачите, знаеш, че сме изобретателни, все пак всички трябва да са доволни.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Ела запали една две тука до Лукойла, става "лайна с праз" - красота.

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
            Ми не знам,са юли кат се прибера в България или ще си купувам пурети от Гърция или ще ги спирам,тия дет ги пуша ги има и в България но първо са по-скъпи отколкото в Гърция,втора са някак си по различни,по-сухи и гадни..........

Comment

Ми не знам,са юли кат се прибера в България или ще си купувам пурети от Гърция или ще ги спирам,тия дет ги пуша ги има и в България но първо са по-скъпи отколкото в Гърция,втора са някак си по различни,по-сухи и гадни..........
              По добре си набери листа от некой бор и си ги изпуши от колкото да си купуваш цигари от тука, всичко е менте, и въздуха е менте-китайско, маа му...

Comment

По добре си набери листа от некой бор и си ги изпуши от колкото да си купуваш цигари от тука, всичко е менте, и въздуха е менте-китайско, маа му...
                Не от бор бре,от липа в тях има никотинец.
                ...може малко бор за аромат

Comment

Не от бор бре,от липа в тях има никотинец.
                  ...може малко бор за аромат
                  А бе то и моя племеник пуши некви компоти от ябълки и сливи в едни наргилета с приятелчетата, ама все си е токсично бре. Ходят като прилепи по цял ден, не може да познае дядо му ли стои насреща или баба му, не си били обръснали мустаците...

Comment

А бе то и моя племеник пуши некви компоти от ябълки и сливи в едни наргилета с приятелчетата, ама все си е токсично бре. Ходят като прилепи по цял ден, не може да познае дядо му ли стои насреща или баба му, не си били обръснали мустаците...
                    Дали е от компотите?
                    Наргилето е много по-...... от цигари и прочие,все пак всичко минава и се филтрира през вода,и аз имам и пафкам наргиле ама кат прилеп ода много рядко.

Comment

Дали е от компотите?
                      Наргилето е много по-...... от цигари и прочие,все пак всичко минава и се филтрира през вода,и аз имам и пафкам наргиле ама кат прилеп ода много рядко.
                      Успокой малко страстите, не само цигарите причиняват рак на белия дроб, дизела също. Трябва и него да го забрани Бойко. http://btvnews.bg/svetut/szo-dizelov...yavat-rak.html

Comment

Успокой малко страстите, не само цигарите причиняват рак на белия дроб, дизела също. Трябва и него да го забрани Бойко. http://btvnews.bg/svetut/szo-dizelov...yavat-rak.html

А така съгласен съм,нека страдат и нафтаджиите.
                        .....нема само да ни се фукат колко малко им арчат колите и как ич не им се трошат.

Comment

• наргилето е голяма работа

има и безникотиново, което даже е по-приятно от никотиновото
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                            Ти чистил ли си помещение, в което се е пушило много? Виждал ли си какво представлява полепналия никотин на петна навсякъде по стени, пердета? Ако не си, недей да обясняваш кое било ядрен разлив и кое не! Много добре съм наясно защо давам примера чак с тортите.
                            Добре, ама същите тези загрижени родители, да не си мъкнат децата постоянно по сладкарници и МакДоналдс, защото не знам в случая кое е по-вредно. За мен не е нормално едно дете на 12 години да тежи колкото мъж на средна възраст. Нали разбираш, че аортите му приличат още от сега на агнешки черва. И все пак... никой никъде не е доказал вредата от пасивното пушене. Поинтересувай се малко да видиш, че не ми се рови сега в статиски да показвам.

Comment

• Първоначално публикувано от Anton Karagyozov Покажи съобщение
                              Добре, ама същите тези загрижени родители, да не си мъкнат децата постоянно по сладкарници и МакДоналдс, защото не знам в случая кое е по-вредно. За мен не е нормално едно дете на 12 години да тежи колкото мъж на средна възраст. Нали разбираш, че аортите му приличат още от сега на агнешки черва. И все пак... никой никъде не е доказал вредата от пасивното пушене. Поинтересувай се малко да видиш, че не ми се рови сега в статиски да показвам.
                              A кой някъде е доказал вредата от МД и сладкарниците?
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

• за вредата от МД има неколкократни обстойни изследвания и експерименти, включително и много известни аматьорски такива
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X