Тези дни се загледах в една обява, на автомобил, който се продава в Дупница. Понеже съм от Русе и ми идва далечко да се разходя до там, случайно ако някой има желание да хвърли едно око на автомобила - да ми драсне едно съобщение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оглед на автомобил в Дупница
Collapse
X
-
Майка тук едва ли ще намериш някой да помогне,всички са много мили когато трябва да им свършиш работа,ама ако стане обратното всички си трайкат,голяма работа е тоя форум.На мен лично за Ипсилона ми помогна един колега от Фиат форума,пробвай там,има доста по отзивчиви хораFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеМайка тук едва ли ще намериш някой да помогне,всички са много мили когато трябва да им свършиш работа,ама ако стане обратното всички си трайкат,голяма работа е тоя форум.На мен лично за Ипсилона ми помогна един колега от Фиат форума,пробвай там,има доста по отзивчиви хораСлучайно си спомних, че беше ме помолил преди доста време да погледна едно фиатче. доколкото си спомням, бях готов да я видя, но ти се отказа впоследствие. Правил услуги и на други хора. Сигурен съм, че има и мнозина груги, които са готови да помогнат. Недей да обобщаваш за целия форум
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеМайка, силни думиСлучайно си спомних, че беше ме помолил преди доста време да погледна едно фиатче. доколкото си спомням, бях готов да я видя, но ти се отказа впоследствие. Правил услуги и на други хора. Сигурен съм, че има и мнозина груги, които са готови да помогнат. Недей да обобщаваш за целия форум
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБаце,аз доколкото съм забелязал ти почти си се отказал от този форум,аз говоря за други хора,дето като стане нещо с колите им и ми пълнят кутията с л.с. догоре.Ние старите кучета си се знаем......................Все пак съм сигурен, че има хора, които са готови да помогнат. А Стелко заслужава да му се удари едно рамо.
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеааа, окВсе пак съм сигурен, че има хора, които са готови да помогнат. А Стелко заслужава да му се удари едно рамо.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
е па като ти пълнят кутията и после не са услужливи не им отговаряй бе
наистина недей така да ни обобщаваш всички, който някога е имал нужда от нещо и съм можел да помогна съм го правил, а и на мен не веднъж са ми помагали, ама нали се сещаш, че по същата причина, поради която ти не си отишъл до дупница и останалите 95% от форума не могат да отидатsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Винаги се намира някой да помогне, а и моята идея е, ако някой има път в тази посока, просто да хвърли един поглед.
И все пак, намериха се хора, които да помогнат.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеВинаги се намира някой да помогне, а и моята идея е, ако някой има път в тази посока, просто да хвърли един поглед.
И все пак, намериха се хора, които да помогнат.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Малко късно видях темата,не съм влизал няколко дни.
Ако не си намерил още човек да я погледне,драсни едно л-с.
Може и да я знам колата(ако е Алфа).
Comment
Comment