If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аиде твоита пишка да е по голяма.Аз съм гледал баскетбол,да не се захващаме щото срещу Португалия бяхте трагедия.
Тва за пишките ти го каза,реалността е друга бате,факт че испанците си правеха точно каквото си поискаха,можеха да бият и с по-голям резултат,особено ако бяха дали дузпата.За теб 4:0 ако не е резил за Италия,и то на финал на европейско първенство,вземи си свали капаците от очите и виж реалността.Никой не е очаквал такъв финал,но е факт,Испания тотално,ама тотално надигра Италия,Дел Боске беше пресметнал всичко,от тактиката до резервите,вкара 2 резерви и те вкараха 2 гола,какво повече да говорим.Прандели направи голяма глупост с вкарването на всички резерви до 55 мин.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Това е първият официален мач, в които Испания бие Италия.
Да, вярно е, че испанците заслужено спечелиха, но нищо повече. Мач с мач не си прилича.
Ние бихме навремето Русия на една кална нива в последен мач от квалификации, класирахме се за Европейско (май за това беше) с цялата гвардия от 1994 и нищо не направихме след туй, просто отбелязвам де
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Тва за пишките ти го каза,реалността е друга бате,факт че испанците си правеха точно каквото си поискаха,можеха да бият и с по-голям резултат,особено ако бяха дали дузпата.За теб 4:0 ако не е резил за Италия,и то на финал на европейско първенство,вземи си свали капаците от очите и виж реалността.Никой не е очаквал такъв финал,но е факт,Испания тотално,ама тотално надигра Италия,Дел Боске беше пресметнал всичко,от тактиката до резервите,вкара 2 резерви и те вкараха 2 гола,какво повече да говорим.Прандели направи голяма глупост с вкарването на всички резерви до 55 мин.
Еми аз не мисля че е резил да играеш 30 мин на финал на европеиско със човек по малко ти ако мислиш така това вече е друга работа.Оставаше и да не вкарат още голове.
Хайде, да не се прехласваме по играта на тези испански мушмороци, разцъкващи като селски тарикати, по късата част на терена.
Скуадрата от много години не е играла с толкова фантазия през цялото първенство, която беше очебийна.
За съжаление италианците допуснаха в първите 25-30 мин. на финалния мач да се разиграва топката по испански маниер - напречно на терена.
След 30-тата минута заиграха в своя стил, но вече с пасив от 2 гола.
За мен Италия тактически загуби мача.
Резултата не отразява реалностите - да не забравяме първия мач помежду им в началото на първенството.
Tук май доста хора са гледали друг мач.Прандели сам си призна,че играта на испанците е адски силна,владене на топката=най-добрата защита.................Тва че не ви харесва играта на Испания не означава че отбора не е силен.фактите говорят,последните 5 години всички се пънат,показват силна игра,мачкат и накрая срещат Испания.Швабите направиха много силно пъренство,всички ги определяха като шампиони,но се спряха набързо...................
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
Еми аз не мисля че е резил да играеш 30 мин на финал на европеиско със човек по малко ти ако мислиш така това вече е друга работа.Оставаше и да не вкарат още голове.
Това че останаха с 10 човека си е грешка на Прандели,никой немогат да винят,ама от 47 мин. до края да няма удар във вртата,с пасив от 2 гола,на финал на европейско не е жалко а е смешно.Незнам какво силно видяхте в Италия на финала,но за мен това беше най-слабия им мач на Евро 2012
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Tук май доста хора са гледали друг мач.Прандели сам си призна,че играта на испанците е адски силна,владене на топката=най-добрата защита.................Тва че не ви харесва играта на Испания не означава че отбора не е силен.фактите говорят,последните 5 години всички се пънат,показват силна игра,мачкат и накрая срещат Испания.Швабите направиха много силно пъренство,всички ги определяха като шампиони,но се спряха набързо...................
Гледали сме както този, така и други мачове.
Може би не си бил роден когато на едно Световно първенство, италианците изкараха Паоло Роси от затвора - тогава станаха шампиони, а той голмайстор.
Нашенец на европейското. Гледа мача а след него секс. С две думи действието е "Ръгай ма Рангиле ти си ми втория......" И на сутринта нашенеца вика "амааа оууууууу русата, ти да не си мис Испания". Отговора е "не аз съм Фернандо Торес"
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Гледали сме както този, така и други мачове.
Може би не си бил роден когато на едно Световно първенство, италианците изкараха Паоло Роси от затвора - тогава станаха шампиони, а той голмайстор.
Точно тогава съм се родил няма нужда да вадим стари книги,гледаме реалноста,а именно че Испания е най-добрия отбор в света и е непобедима последните 5 години,това вликите прехвалени италианци не са го правили никога,нито са печелили 3 титли подред.
П.С.Приемте факта,че Италия беше трагична на финала,загуби и то с малкия дявол,последните 20 мин.можеше още 3 гола да получи,сигурно и тогава щяхте да твърдите че са нямали късмет и контузиите са ги объркали................
П.С.Никой нищо не казва,затова че Испания игра почти цяло първенство без читав централен нападател,а това че Торес стана голмайстор след този слаб сезон ?????/
Точно тогава съм се родил няма нужда да вадим стари книги,гледаме реалноста,а именно че Испания е най-добрия отбор в света и е непобедима последните 5 години,това вликите прехвалени италианци не са го правили никога,нито са печелили 3 титли подред.
П.С.Приемте факта,че Италия беше трагична на финала,загуби и то с малкия дявол,последните 20 мин.можеше още 3 гола да получи,сигурно и тогава щяхте да твърдите че са нямали късмет и контузиите са ги объркали................
П.С.Никой нищо не казва,затова че Испания игра почти цяло първенство без читав централен нападател,а това че Торес стана голмайстор след този слаб сезон ?????/
Фактите са си факти, но винаги ми се е струвало, че испанците и германците играят селски футбол - без фатназия.
Мурджев нищо не каза що играхте толкова слабо срещу Португалия като супер наи наи наи наи извънземни галактическия отбор.Не се превъзбуждаи чак толкова много че ще скъсъш някоя гласна струна я менискус я нещо друго че тогава дел боске не знам каква смяна ще ти търси.Треньора на Италианците ако знаеше че Мота ще се контузи малко след като влезе във игра нямаше да прави смяна,освен това имаше и принудителна смяна първото полувреме така че недеи да даваш компетентна оценка относно тактиката му.Не си бил на неговото място за да знаеш как е мислил да постъпи и каква е била тактиката му относно целия мач.
Мурджев нищо не каза що играхте толкова слабо срещу Португалия като супер наи наи наи наи извънземни галактическия отбор.Не се превъзбуждаи чак толкова много че ще скъсъш някоя гласна струна я менискус я нещо друго че тогава дел боске не знам каква смяна ще ти търси.Треньора на Италианците ако знаеше че Мота ще се контузи малко след като влезе във игра нямаше да прави смяна,освен това имаше и принудителна смяна първото полувреме така че недеи да даваш компетентна оценка относно тактиката му.Не си бил на неговото място за да знаеш как е мислил да постъпи и каква е била тактиката му относно целия мач.
Всеки отбор играе колкото му позволи противника,в мача с/у Португалия играха слабо,заради постоянната преса,имаха положения но не вкараха,португалците от зор да спрат играта на испанците не направиха нищо в редовното време,в продълженията все едно ги нямаше на терена,можеха да загубят още там/ето това се казва шанс/............................
Ми аз за какво ти говорех от началото ма ти се пънеш като магаре на лед.Имахте шанса и късмета да биете на дузпи след което отидохте и на финал.Играта на Португалците тръгна назад след като треньора изкара Уго Алмеида според мен не трябваше да го прави,така че недеи да ми споришповече
Ми аз за какво ти говорех от началото ма ти се пънеш като магаре на лед.Имахте шанса и късмета да биете на дузпи след което отидохте и на финал.Играта на Португалците тръгна назад след като треньора изкара Уго Алмеида според мен не трябваше да го прави,така че недеи да ми споришповече
Оставайте го да се радва момчето - сега бият няколко години испанците и ще отидат както много отбори в небитието на футбола, където им е мястото.
О извинявай че споря с теб,за мен това даже не е спор,хихихихихихихих
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:45 ----------
Comment