Известие

Collapse
No announcement yet.

Евро 2012!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евро 2012!!!!!!

Смятам да заложа
    20 кинта на холандия (340лв печалба)
    20 кинта на русия (460лв печалба , а следващата олимпиада е при тях и нищо чудно)
    10 на Испания (да си избия парите поне)

А иначе мисля че испанците ще са пак ....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Братушките разбиха Чехия.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Братушките разбиха Чехия.
      Е, нали съм заложил 20лв , няма да меизлагат я....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Бе кой знае
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Бе кой знае
          Да , да знам не руснаците спечелиха мача а чехите понеже социалистическия режим ги преследва от 20 години загубиха, но не беше честно , Хауърд Уеб също е комунист!!!

Comment

Футбол,слънчоглед,карти и бира ми са най-неприятните занимания.Обаче снощи съвсем случайно се загледах докато вечерям,е па руснаците играха с голям хъс!!Две думи няма!!Самата им игра ми се видя много настървена,личеше си че са излезли за победа и за нищо друго!А чехите се чудеха къде да се наврат горките!

Евала на руснаците!!!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Да , да знам не руснаците спечелиха мача а чехите понеже социалистическия режим ги преследва от 20 години загубиха, но не беше честно , Хауърд Уеб също е комунист!!!
              Е, това не съм казал, играят, ама като стигнат до сериозната фаза, ша ги видим колко струват (то понякога и там не стигат), обикновено във футбула са слаба ракия,
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Е, това не съм казал, играят, ама като стигнат до сериозната фаза, ша ги видим колко струват (то понякога и там не стигат), обикновено във футбула са слаба ракия,
                И това не е вярно, 2008 стигнаха до полуфинал, 1988 стигнаха до финал. Иначе за сегашния мач, голът на Павличенко беше изключителен.

Comment

Е, ми ще стигнат, голям праз.Напънала се планината и родила мравка, дет се вика
                  А ако минем на вашият език, конспирацията и прочее- милиардерът Роман Абрамович,
                  ( много е умен и се замогна бързо в "демократична Русия") се занимава и с футбол.
                  Та колко му е Петър Чех да си разтвори колената малко повече., А да видим братушките на следващите етапи предлагам аз
                  Last edited by fred; d.m.y г., 19:55.
                  sigpic

Comment

И тука ли бе .... нали си имахме тема където да се ядем....

Comment

Няма, на майтап беше като цяло, само там
                      sigpic

Comment

Някакво футболно мероприятие ли има?

Аз останах с впечатлението, че се събират да се бият и покрай това вземат да ритнат някоя и друга топка.
                        Lexus IS200

Comment

Невероятен Шевченко срещу шведите.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Някакво футболно мероприятие ли има?

Аз останах с впечатлението, че се събират да се бият и покрай това вземат да ритнат някоя и друга топка.
                            Да, не е художествена гимнастика или фигурно пързаляне, но може да изгледаш един-два мача.

Шевченко наистина игра адски добре.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Невероятен Шевченко срещу шведите.
                              Ех... а едно време като беше в Милан.... Гатузо им трошеше краката шева вкарваше ....

Comment

Working...
                              X