Известие

Collapse
No announcement yet.

Що за майстори?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Що за майстори?

Вижте тази история - видях линка във форума на Ланча. Направо не мога да повярвам, че има такива майстори- разбирам да ме излъжат, ама да ти застршат живота
    Какво бихте направили , ако се случи на вас

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=10830
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Този сервиз е до нас,зкарах си алфата на диагностика там,на втория ден си я взех работеща на 2 цилиндъра ,а я оставих работеща перфекно,исках само да видят за грешки. .
    Платих им и не направих нищо,какво да им кажа ,яко са спрели там.
    Сега се сетих как прецакаха колта на един приятел там ,смениха му ангренажния ремък на полото 1,4 16в и не затегна ли гайката на коляновия вал и му изкочи ремъка,отиваме там и тия нищо, искаха му пари за частите и работата по ремонта от тях ,та и той нищо не направи закара си колата в друг сервиз.
    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
    sigpic

Comment

много неща все болезнени,но за да не става това си правя сам колата

ПП без електрониките де
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Леле боже,втресе ме яко като го прочетох това. Наистина е пълен абсурд.То пък бива тотално безхаберие,небрежност и мърлячество,ама чак пък толкоз е вече повече от преклаено-да рискуваш живота на човек(или група хора) ей така без да ти мигне окото-това е нечовешко.
        И то хора , които са потърсили от теб услуга за която си плащат солидно.Това е се едно да идеш на доктор и вместо да ти удари инжекция с дадено лекарство да ти изпраска във вените без да му дреме чиста водица(щото без пари) и после да ти изгърмат вените и...летален край....Същата работа е.......тия направо са за убиване

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

за съжаление във всеки град си има по 1-2 такива сервиза,случвало се е в аналог на гореспоменатия,на приятел да му оставят задния мост без болтове,друг случай-незатегнати болтове на гумите,но за съжаление с побой нищо не се постига,колкото и в първия момент на всеки да му иде да им къса главите

Comment

между другото,гледам пред сервиза пак чакат 4 -5 коли ,горките хора незнаят за какво става въпрос в този сервиз .
            Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
            sigpic

Comment

Ами не дай си боже да стане нещо- аз се чудя ако открия някакъв такъв ластик на колата си - дали няма да намина с едно коктейлче молотов по късна доба, или пък по цивилизовано да започна дела, преса, телевизия - май първото по-добре(макар нецивилизовано) все пак може като изгори да спася нечии човешки живот- оценен от "майсторите" на стотина лева
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Тези са за бой !!! И то за много !!! На такива бих им разгонил фамилите по всички възможни начини, за които се сетя (а те хич не са малко). На първо време бих им уредил (с малко кеш под масата) проверки от всички възможни държавни и общински органи, които съществуват (строителен надзор, данъчни, полиция, ХЕИ, Осама Бин Ладен, Ал Заркауи и т.н.) и ще направя всичко възможно да им затворя "сервиза" за дълго време. Такива изроди ще ги гоня до дупка.

Не знам доколко ще е коректно и дали оценките няма да са прекалено субективни, но предлагам, ако админите не възразяват, така както има раздел, в който пишем адресите на читави сервизи, така да направим и "черен списък" на всички некадърници, за които се сещаме. Все някой ще прочете "рецензиите" и ще си спести ползването на "услугите" им.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

има смисъл от един черен списък... с примери, кои кога какво е направил.

защото не всеки може да си прави сам колата
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от Димо
                    ... раздел, в който пишем адресите на читави сервизи, така да направим и "черен списък" на всички некадърници, за които се сещаме. Все някой ще прочете "рецензиите" и ще си спести ползването на "услугите" им.
                    много добра идея
                    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

на такива изроди трябва да им се затворят сервизите . и да им се с4упят рацете колкото и ожасно да зву4и това
                      33 8v 90 г

Comment

И аз съм за това да се направи черен списък на сервизите. Ако може да се обособи в отделен раздел и там да има тема за всеки град.
                        За по достоверно, да прилагаме и снимков материал от нашите патила, така както е направено във въпросната тема.
                        146 1.6 TS 01.97

Comment

Черния списък трябва да се публикува и във вестниците заедно със снимков материал на заслужено пребитите "майстори"...или примерно снимка на майстор с колянов вал в гъза...
                          Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Аз пък предлагам това wiki най-накрая да влезе в действие

Например ето тук

http://clubalfaromeo.com/wiki/index.php ... 0%B7%D0%B8

можем да слагаме инфо за разни сервизи, телефони, работно време и т.н.

и всеки да обновява информацията ако я има разбира се

Аз съм започнал нещо примерно ... нека го доведем до работещ вариант?

P.P. Естествено, работното време например може да не е вярно, пиша по спомени Това е идеята - всеки да поправя грешките и да имаме точна информация когато ни потрябва ...
                            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Идеята ви не е нова, но пък е много полезна. В нашия форум си имаме такава Къде да не ходим и е доста страници вече, което говори много зле за българските "майсторчета", но това е реалността.

Comment

Working...
                              X