Първоначално публикувано от Kuku
Известие
Collapse
No announcement yet.
Mury, ето го батко бе!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от TicklesПървоначално публикувано от KukuНе, не, аз съм много черен - още имам разлика, ако искаш мога да ти покажа :P
П.П.
Мъри, дека си бе баце, тая тема я пуснах заради тебsigpic
Comment
-
Сори гацо аз малко късно ма така е.Колата е уникална баце и по-скоро да ти дават парата и скачай отма.
П.С.Па и аз се размечтах вече и вече съм влюбенFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от MuryП.С.Па и аз се размечтах вече и вече съм влюбен....
Eстествено бе бате аз жена си имамFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Както се очертава, това ще бъде към Април 2007
Днес от банката ми казаха, че ще трябва да чакам обезщетението по щетата около 50 дни
Смятай от другата седмица, примерно 30 Ноември, 50 дена, става 20 Януари за изплащане на щетата и след това поръчка на ГрандеПунто с минимум два месеца за доставка - отидохме в края на Март, началото на Априлsigpic
Comment
-
Таман за другия италфест ше имаш нова колаСега работи в/у женската част да има кой да сменя дисковете докато караш към феста
Мойта жена е все така в мойта колаобаче
и мисля за другата година и километража да се изключва от копче - ша показва нонстоп 140
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от TicklesКато каза "силни страсти" ме подсети ... днес цял ден за това си мисля, как изглежда колата ми - все едно току що съм правила в нея страстен ... сексне е истина
вече май тук може откровенно да се пише за всичко
станало е като " искренно и лично"Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от TicklesКаквото и да правя и колкото и време да се движа, няма оправия, силно запотени стъкла и нищо не виждамDriving is the only thing I'm bad at
Comment
-
Първоначално публикувано от TicklesПървоначално публикувано от TicklesКаквото и да правя и колкото и време да се движа, няма оправия, силно запотени стъкла и нищо не виждамAlfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxПървоначално публикувано от TicklesПървоначално публикувано от TicklesКаквото и да правя и колкото и време да се движа, няма оправия, силно запотени стъкла и нищо не виждамама явно и тя ни чете избирателно :P
sigpic
Comment
Comment