Известие

Collapse
No announcement yet.

Открих следната джаджа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Открих следната джаджа

Открих следната джаджа:

Трансмитер за кола

Това е нещо като малък излъчвател на радиосигнал, който се включва в запалката. Той излъчва, радиото ти го лови и фактически през радиото можеш да си слушаш МР3 или каквото си искаш. Много е хитро, но има ли някой да го е ползвал да каже струва ли си?

не струва
    датарейндж на ФМ радио е много малък и качеството на звука съответно е много ниско
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

То понеже качеството на емпетройките е като на CD, да? :P
      Мойта свирка и колони са непретенциозни, но се хваща разликата в диапазона и шумовете между CD, радио и MP3, като последните две са съпоставими, според мен. Не казвам нищо за джаджата де, не съм пробвал такава - аз си имам USB.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
        То понеже качеството на емпетройките е като на CD, да? :P
        сети се кво става като смотана мп3 от примерно 120 кбпс се прекара през ФМ стерео на 64 кбпс
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

аз пък си взех една касета с извод за mp3 (като nа слушалки е буксата) и работеше ок с предишното радио, но сега не иска 10 лева струваше от един магазин за компютърни аксесоари. също хитра джаджа, но качеството не е супер, пък и не винаги тръгва.... Видях и по-скъпи такива в Теhnо маркета, може да са по-ефективни
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Re: Открих следната джаджа

Първоначално публикувано от petercar
            Открих следната джаджа:

Трансмитер за кола

Това е нещо като малък излъчвател на радиосигнал, който се включва в запалката. Той излъчва, радиото ти го лови и фактически през радиото можеш да си слушаш МР3 или каквото си искаш. Много е хитро, но има ли някой да го е ползвал да каже струва ли си?
            МАЗНАТА РЕКЛАМА. БЕГАЙ С ТИЯ ТОАЛЕТНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ!!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Тествал съм един трансмитер, има го май в risk.bg- няма шум, няма жици, звука е идеален(не съм аудио професионалист де). Трябва само usb флаш памет да му се ръгне...

P.S. Около 40-50 лв. е трансмитера без флаша
              -Аз си мисля нещо, мисля си .
              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

аз си имам такъв и си бачка добре...особено като го вържа с удължител към флаша /удължителя служи за антена /.
                Яко е, че можеш да си метнеш нещо дето си го изтеглил преди малко на флашчето и да си го преслушаш докато пътуваш. За качество обаче ми се струва,че е малко прекалено да се говори...
                Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Пълен боклук! Пробвал съм го-аз ги продавам в "Денси". Или по скоро не ги продавам щото ми е съвестно.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Като слушам радио, аз съм доволен от качеството. Ако трансмитерът работи на същата честота, каква може да е причината нещо да не е наред?

Comment

Колеги, във форума на ФИАТ е исписано доста нещо на тази тема.
                      Даже една група колеги си поръчаха направо от Китай или нещо от сорта.
                      Ако ви се четат подробности: ЦЪК
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

по добре си купи музика с МП3 от колкото тоя боклук дето в Дубай я струва 2$ я не
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от petercar
                          Като слушам радио, аз съм доволен от качеството. Ако трансмитерът работи на същата честота, каква може да е причината нещо да не е наред?
                          Колега, ето има човек който продава такива неща. Обади се на Bager разберете се иди и пробвай. Това май е най-доброто което можеш да направиш. Ако ти хареса - вземаш го и си готов. Даже може и отстъпка да изкрънкаш
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

От Дубай до тук, по веригата има много паразити - митничари, данъчни, държава, вносите и т.н.

Comment

Ако е само трансмитер, мисля, че качеството ще е ужасно - с много шумове и брум (поне до сега не съм чувал система МП3 плеър+ФМ трансмитер+радио да работи добре). В Риск електроникс ( не им правя реклама - просто е пробвано) има за 65 лева МП3 декодер + вграден трансмитер и плюс това е с много хубаво инфра ред дистанционно. За него мога да кажа, че е много добро и качеството си е като на всяка друга радиостанция. Маниаците на тема кристален звук не мисля, че има нужда да се намесват тук, защото за тях и МП3-ите "не са музика"...
                              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Working...
                              X