Подаряваме котенца родени края на Май месец,5 броя-2 черни,едно сиво,едно шарено и едно рижаво/с уникални петна,кръстихме го Гарфиилд/
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подаряваме котенца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеДавам заявка за Гарфийлд. Ще се гледа в селска къща от любяща баба.или ако искаш да изчакаме да спре майка им да ги кърми.........
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
ОК Гарфиилд запазен за Боян,останаха 4,вие си избирайте,предполагам че до седмица ще спре да ги кърми и са готови за даване.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Подарявам кълвач !
Семейство кълвачи си издълбаха една хралупка в едно изсъхнало дърво в двора и едвам опазвам бебето от котките.
Вчера се появи и едно пряснородено лястовиче, но то се оправя криво-ляво за разлика от кълвачето, което не иска да лети и си стои само в дупката, въпреки усилията на родителите да го предизвакат да лети, а котката само ходи и бърка в дупката, но не може да го хване.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Взимам цялото семейство кълвачеви .... ще ги пусна по главните офиси на Глобул да им изкълват малкото мозък ... ако имаш термити и тях ще взема ... пак по офисите ще ги пусна да им ядът талашита ... бълхи не ми носи ... ще взема от някое куче че ще им ги пусна в бельото
п.с.
Колега,сори за спама ... но днес не ми е ден.
Пусни обява в сайта " Без дом " и дог.бг.
Успех !Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПодарявам кълвач !
Семейство кълвачи си издълбаха една хралупка в едно изсъхнало дърво в двора и едвам опазвам бебето от котките.
Вчера се появи и едно пряснородено лястовиче, но то се оправя криво-ляво за разлика от кълвачето, което не иска да лети и си стои само в дупката, въпреки усилията на родителите да го предизвакат да лети, а котката само ходи и бърка в дупката, но не може да го хване.
---------- Post added at 07:13 ---------- Previous post was at 07:12 ----------
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеВзимам цялото семейство кълвачеви .... ще ги пусна по главните офиси на Глобул да им изкълват малкото мозък ... ако имаш термити и тях ще взема ... пак по офисите ще ги пусна да им ядът талашита ... бълхи не ми носи ... ще взема от някое куче че ще им ги пусна в бельото
п.с.
Успех !
---------- Post added at 07:13 ---------- Previous post was at 07:13 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТия котета нямат ли радомирска жилка!?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Не стига, че ти разнообразяваме темата с Белла, а ти за благодарност ни пращаш там където няма интрига.
Аз се чудя как да изгоня котките, а ти искаш да ми ги подаряваш.
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеВзимам цялото семейство кълвачеви .... ще ги пусна по главните офиси на Глобул да им изкълват малкото мозък ... ако имаш термити и тях ще взема ... пак по офисите ще ги пусна да им ядът талашита ... бълхи не ми носи ... ще взема от някое куче че ще им ги пусна в бельото
п.с.
Успех !Last edited by old alfist; d.m.y г., 16:45.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Още един некастриран домашен любимец.
Не разбирам защо е необходимо това.
Една кастрация струва колкото една водна помпа за 156.
Старуха, кълвачите са защитени.
Давам ти два съвета:
1. Обърни се към спасителния център за диви птици на зелени балкани.
2. Не се бъркай в естествените процеси и остави котето да си свърши работата."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОще един некастриран домашен любимец.
Давам ти два съвета:
2. Не се бъркай в естествените процеси и остави котето да си свърши работата.
От мен беше само да гоня котките когато ги видя, че се навъртат наоколо.
Сега умирам от смях с лястовичето - приземява се по корем в тревата и общува като се качва на надуваемия дюшек в басейна, също минава с бръснещ полет през струите на пръскачките.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОще един некастриран домашен любимец.
Давам ти два съвета:
2. Не се бъркай в естествените процеси и остави котето да си свърши работата.
---------- Post added at 07:34 ---------- Previous post was at 07:33 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИзнесоха се някъде кълвачите - днес не съм ги виждал и чувал и ми е малко тъжно, защото бях свикнал с тях от няколко месеца.
От мен беше само да гоня котките когато ги видя, че се навъртат наоколо.
Сега умирам от смях с лястовичето - приземява се по корем в тревата и общува като се качва на надуваемия дюшек в басейна, също минава с бръснещ полет през струите на пръскачките.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
Comment