Известие

Collapse
No announcement yet.

искам калъфка за шоферска седалка-препоръка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• искам калъфка за шоферска седалка-препоръка

някой знае ли от къде да си намеря калъфка-постелка за шоферската седалка да не ме запарява?има некви с дървени топчета удачни ли са и казвайте къде ги има по магазините,някой ми разправя в Метро,и искам 1 не искам 4 или некой ако има да казва

Идея нямам....ама да се възползвам да питам....живо ли си бре Рибарче?Никоф те нема,де се дена?
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

нема ли некой за подаряване некоя,не знам къде да ги търся деба,мърдам нещо скитосвам,ти завърна ли си бре?

Comment

Румба, има на много места, но ти препоръчвам да се поогледаш на Илиенци и особено в старите магазини.
        Там има от старите, по-големи постелки от топчета.
        напоследък има на много места от тях, ама са толкова малки, че моят гъз се побира трудно, а за твоя ще са като прашки!
        Освен ако не намериш някъде по поръчка.
        Иначе са страхотна опция.
        Иобщо не се запарваш и е много готино.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

леле Илиянци не се сетих,то Метро е деноноищен ма не знам дали има иначе и сега мога да отида,не ги знам размерите добре че ме подсети.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            нема ли некой за подаряване некоя,не знам къде да ги търся деба,мърдам нещо скитосвам,ти завърна ли си бре?
            Почти съм се завърнал,с единят крак съм вече у българско...още малко ми остана,някой друг ден.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

спирах на 4 места,има евтини имитаций на некви дето са като за деца с дървени топчета не може да ми покрие и половината от дебелият пръдляч,ходих и до Метро,и там има некви рогозки-бамбучки абе зех една по-големшка има разлика върши работа

Comment

Working...
              X