Известие

Collapse
No announcement yet.

=====> С П Е Ш Н О - Помощ От Колега В Бургас ! ! !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• =====> С П Е Ш Н О - Помощ От Колега В Бургас ! ! !

Утре ми се налга в 8 сутринта да бъда в транспортна болница в Бургас,ще помоля ако иманякой колега койот не е ангажиран по това време да се срещне с мен примерно на влизане в бургас и да ме съпроводи до болницата,4е работата е мн спешна и по час.Ако има желаещи може да ми пишете тази вечер на ICQ номер: 337871094,оставам и GSM за всеки случай - 0899/075-666 (Камен)
    Мерси предварително за съдействието !!!
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Аз съм в София и ще се опитам да те напътствам от тук.
    Значи болницата е на супер лесно място. Като влезеш от Варна, минаваш покрай Петрол на кръговото направо. После караш само направо до болницата. Минаваш покрай Шел. После минаваш през два шикана и жп прелез. Продължаваш покрай морската градина. Караш само направо.
    Стигаш до място У образно крастовище където нямаш предимство. Караш пак направо. Платната са отделени с дървета и храсти. Стигаш до светофар на гарата. после един малък пешеходен, след това трети. Светофарите са на разтояние 100 метра един от друг. След третия светофар на 50 метра в ляво на улицата е транспортна болница.
    Абе караш само направо още като влезеш. Караш по Д. Димов, Бул. Булаир и в началото на Вазов се пада болницата.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Мерси много,поне знам И.Вазов каде е,наскоро ми се беше наложило да открия номер 2 и сега като гледам на картата ми се струва че болницата е почти срещу 2

Comment

E, ako знаех, щях да те посрещна и ескортирам, ама не съм влизал във форума вчера
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от KV_MANIA
          Мерси много,поне знам И.Вазов каде е,наскоро ми се беше наложило да открия номер 2 и сега като гледам на картата ми се струва че болницата е почти срещу 2
          Колега работата на Тръгване ми мирише,май.......
          Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
          ------------------------------------------

Comment

хехехе,mikoasp - направо уцели десетката
            Вчера ми звъннаха вечерта и днес цял ден бръмчах из Бургас амо поне вече го понаучих доста,днес имам само 90км. градско в Бургас,знам каде е психодиспансера,ХЕИ,тр.болница и разни други
            В събота заминавам пак,но този път за 2 месеца и ще отсъствам още малко от срещите

Искам да кажа едно мн голямо БЛАГОДАРЯ на всички колеги от Бургас,които обезпокоих днес по телефона и ми даваха правилни насоки и помощ в ориентира.като се върна сте на бира във Варна

Comment

Изкрено ти пожелавам лек рейс,попътен вятър и скорощно прибиране.
              И при мен май се очертава за след нова година-дългата.Няма работа в ВГ,няма надежда за съжаление.Трябва да се живее някак си?
              Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
              ------------------------------------------

Comment

Working...
              X