Писна ми бе хора. Тази сутрин в кв. Слатина на мястото с релсите ако го знаете дето се образуват опашки винаги сутрин си карам (като по-прост) зад другите автомобили и си чакам на опашката както всички примерни шофьори. В един момент в дясното огледало гледам една маршрутка се сили в насрещното и минава на 2 см. от мен. Леко избеснях, но се сдържах. В следващия момент тоя нахалитет тръгна да влиза в мойта лента, а аз няма на къде да мръдна. И аз какво мислите направих? Ми писна ми от такива болкуци и настъпих газта и не го пуснах. Пича ако знае какъв късмет има, че не ме удари....
Знам че не бива да поставям хората под един знаменател и проявявам разбиране, че бързат за да си спазя графика ама ние не сме ли хора? Тоя закон за пътищата само за нас обикновенните шофьори ли важи? И като решиш да покажеш на някой колко нездравословно е да те засича и да ти рискува живота за да стигне 5 мин по-рано те влачат по съдилища и те изкарват животно мамка му и държава.
Знам че не бива да поставям хората под един знаменател и проявявам разбиране, че бързат за да си спазя графика ама ние не сме ли хора? Тоя закон за пътищата само за нас обикновенните шофьори ли важи? И като решиш да покажеш на някой колко нездравословно е да те засича и да ти рискува живота за да стигне 5 мин по-рано те влачат по съдилища и те изкарват животно мамка му и държава.
Comment