Известие

Collapse
No announcement yet.

Маршрутки!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маршрутки!!!!!

Писна ми бе хора. Тази сутрин в кв. Слатина на мястото с релсите ако го знаете дето се образуват опашки винаги сутрин си карам (като по-прост) зад другите автомобили и си чакам на опашката както всички примерни шофьори. В един момент в дясното огледало гледам една маршрутка се сили в насрещното и минава на 2 см. от мен. Леко избеснях, но се сдържах. В следващия момент тоя нахалитет тръгна да влиза в мойта лента, а аз няма на къде да мръдна. И аз какво мислите направих? Ми писна ми от такива болкуци и настъпих газта и не го пуснах. Пича ако знае какъв късмет има, че не ме удари....
    Знам че не бива да поставям хората под един знаменател и проявявам разбиране, че бързат за да си спазя графика ама ние не сме ли хора? Тоя закон за пътищата само за нас обикновенните шофьори ли важи? И като решиш да покажеш на някой колко нездравословно е да те засича и да ти рискува живота за да стигне 5 мин по-рано те влачат по съдилища и те изкарват животно мамка му и държава.
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Ми много добре си направил пич, браво!

ПП - Не трябва да поставяме всички хора под един знаменател, а само бакшишите и шофьорите на маршрутки
    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Абе и сред тях има свестни ама твърде голяма част са безотговорни типове които рискуват живота и здравето на на хората които возят. Иска ми се да има някакъв рационален начин да се реши тоя проблем щото най-лесно е да ми одере колата и да го вкарам в пирогов.

Comment

Постъпката ти е Мъжка. Трябва да се гордееш с това. На оня главата му не мой ти побере и половината от правилните разсъждения.

Веднъж шофьора на леля ми извади един през стъклото му *** мамата на Цариградско и ко...
        Обясниния, ***, проблеми....
        Слагай си ги на ***, рано или късно и техния ред идва.

======
        НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ЦИНИЗМИ!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

проблема е че няма достатъчно КАТ по пътищата....

аз съм сигурен че този шофьор на курс прави по мин 20 нарушения на правилника!
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

проблема е не че няма достатъчно кат а защото се заяждат с примерни платежоспособни шофьори от колкото с маршруткаджии дето няма закон който да не са погазили. Ще ми се да можех да направя нещо по мащабно от това да пребия един двама глупака

Comment

Абе тия тяхни графици въобще не ги оправдават да правят по 3 нарушения в минута и да не се съобразяват с нищо( да си осъвременят графиците според натоваренността и часовете) - аз видя ли маршрутка просто очаквам всичко - внезапно спиране(докато пусне авариините вече е спрял) обратни завой правят, засичат , гледаш го в лентата за завой и изведнъж те натиска и иска да влезе в товоята лената. Най ме дразни това , знае че може да го стопират на 100 метра по надоло обаче се навира да кара в най лявата лента - после сече другата лента и спира рязко - добре де не може ли да си кара в дясната лента ( и то при условие , че не е натоварена - пак го правят)
              Или като карат в насрещното - аз си правя завой излизам си на платното и изведнъж срещу мене засилена маршрутка (днес тази щеше да удари едно рено пред мен) Хората се наредили и си чакат чинно , а оня щот е голя, шофер с маршрутката , а всички спазващи правилата са балъци и ми излиза насреща.
              Не знам - нама оправия с маршрутките. Много ще ми е скъпо да докарам газката и да покарам в София с нея - искам да ги видя как ще ми карат в насрещното - както тея с маршрутките , така и някой други тарикатчета и като ги ударя да ги питат кво правят в насрещното.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ма ако трябва да направим на партия и да да я докараме бе за едно такова удоволствие си струва
                И на мен ми е писнало, сутрин това е редовно на сфетофара на лагера и пиргов
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Алооо, детската градина Я са кажете колко от вас ше се качат в газка и ше се силят срещу летящи в настрещното маршрутки?
                  Audi A6 & Alfa GTV

Comment

лошото е, че не става и тоя вариант щото вътре има невинни хора които на всичко отгоре си плащат за да ги возят като чували с картофи

Comment

честно казано, не виждам проблем да го направя
                      но не това е начина, трябва друго да се измисли. идеи?
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

всички алфисти с по една щанга в багажника и засече ли те маршрутка бой без обяснения

Comment

Абе за съжаление проблема вече не е само в марширутките. Все повече стават баш хитреците дето си мислят че докато тъпчовците чинно си чакат в правилната лента, те могат да ги заобиколят от където си искат и после умно да се мушнат отпред щото са страшни шофьори. Даже последната мода е да се кара в насрещното движение. Ама решението е просто. Яко камери навсякъде и масови глоби иначе този народ няма да се научи. Ама глоби като във Франция например а не с нашите рушветчииски истории.
                          Пък си мисля че така и задръсванията ще намалеят защото ще изчезне това "овнешко" забиване в средата на кръстовищата когато е явно че няма как да се излезе от него
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

нали знаете кой държи маршрутките?
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абе като за едно добро начало трябва да имат обособени спирки както е навсякъде.

Както каза Васко въобще не ме интересуват графиците аз лично също много рядко пускам маршрутка колкото и да се натиска!!!

Мисля че мерки не се взимат щото собствениците на фирмите за такива екстремни превози са все хора от бялата сграда на жълтите павета(бивши и настоящи)!

И не на последно място катаджиите наистина спят.....просто явно не им се занимава!!!
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                              X