Известие

Collapse
No announcement yet.

Още едно КуВе във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още едно КуВе във форума

Здравейте колеги,преди няколко седмици пуснах тук тема за мнения за 145 КуВе и вчера сдобиването с такава кола се случи и съм доста горд с колата.Преди нея имах Фиат Браво 1.6(много си ми харесваше и сега ми липсва,но исках такава Алфа).Последните седмици чух доста критики за колата от сорта,че съм мазохист да карам Фиат,а сега още по-голям мазохист заради Алфата,но въпреки това маниящината на тема италиански коли в мен си остана.Исках си точно 145 с точно този мотор и мечтата ми се сбъдна.Благодаря на колегите от форума за мненията без тях нямаше да я имам.Утре ще кача и снимки на черния звяр
    Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
    Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
    Здравейте колеги,преди няколко седмици пуснах тук тема за мнения за 145 КуВе и вчера сдобиването с такава кола се случи и съм доста горд с колата.Преди нея имах Фиат Браво 1.6(много си ми харесваше и сега ми липсва,но исках такава Алфа).Последните седмици чух доста критики за колата от сорта,че съм мазохист да карам Фиат,а сега още по-голям мазохист заради Алфата,но въпреки това маниящината на тема италиански коли в мен си остана.Исках си точно 145 с точно този мотор и мечтата ми се сбъдна.Благодаря на колегите от форума за мненията без тях нямаше да я имам.Утре ще кача и снимки на черния звяр
    да си го караш със здраве!!!
    и много безАварийни.
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Честито!
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Честито и от мен . Мн.безаварийни км. На някой събор ако има драг може да ги замерим
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Честито и много километри на заварка!
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Благодаря ви,по принцип не я взех за бегачка,а да си я карам по-нормално,но като знам какво има под капака може и да се покарва малко на заварка По-след обяд като я измия ще кача и снимки.

Comment

Честито и от мен колега

Comment

Вече сме след обяд къде са снимкитеее
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Ето ги и снимките.От сега да си кажа,че искам външния вид и интериора да си останат оригинално така без праправяния,тунинг изпълнения или нещо подобно.
                  Attached Files

Comment

Хехе...една позната личност!Със здраве да си я караш и много безаварийни километри!А че ще те радва няма никакво съмнение.Остана само да кажеш каде ще я полеем.

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                      Ето ги и снимките.От сега да си кажа,че искам външния вид и интериора да си останат оригинално така без праправяния,тунинг изпълнения или нещо подобно.
                      Честита придобивка и много безаварийни

Все пак има някои дребни неща, които може да оправиш. Примерно лошо впечатление прави кола с излющени емблеми. И джантите са от джуниър, може да помислиш за нещо оригинално от QV.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

честито !!! Със здраве и безаварийно !!!

Comment

Честито!
                          GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от x_4eto Покажи съобщение
                            Хехе...една позната личност!Със здраве да си я караш и много безаварийни километри!А че ще те радва няма никакво съмнение.Остана само да кажеш каде ще я полеем.
                            Благодаря,вече ще се забелязва из габровските улици Стига с тоя алкохол аз мислех да го отказвам
                            Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                            Честита придобивка и много безаварийни

Все пак има някои дребни неща, които може да оправиш. Примерно лошо впечатление прави кола с излющени емблеми. И джантите са от джуниър, може да помислиш за нещо оригинално от QV.
                            Да като ги гледам емблемите и ми бъркат в здравето и за момента нямам идея как да ги оправя,ако на някой от вас му идва на акъла нека ми сподели Иначе за джантите,знам че са от джуниър,но са много запазени,нямат надраскано или ужулено никъде все едно сега са купувани нови и за това много много не ми се сменят.

Comment

Аз лично съм останал с добро впечатление за тези джанти ... такива не съм изправял ... Ако ти попаднат някакви джанти в които да се влюбиш твоите са перфектни за зимата http://avtochasti.cars.bg/f50390 Примерно
                              sigpic

Comment

Working...
                              X