Здравейте колеги. Намирам се в Бургас и имам нужда да ми погледнат окачването на 166цата. Бихте ли ме насочили към някой сервиз, където си знаят работата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ в Бургас - сервиз?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениеако все още не си намерил аз мога да те закарам на 1 място дето знаят кво е алфаот бургас съм и утре цял ден съм свободен
само пишеш и може да се оговорим нещо
Виж Алфата ...
Comment
-
И аз се интересувам за района Бургас - Слънчев бряг, т.к. между 20 и 29 Юли ще си пека дир--ка на морето и за всеки случай да имам алтернативен сервиз под ръка, че всичко се случва. Че ако е болна колата, лягам и аз. tqnbtb, пусни ми на лични телефона си. Мерси предварително.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
днеска 1 колега ми звънна ама неможахме да направим работата щото моя човек беше зает с няколко коли хубаво е колегите от Бургас да си дадат по 1 тел щото е добре да има няколко сервиза под ръка моя тел е 0883377903alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеИ аз се интересувам за района Бургас - Слънчев бряг, т.к. между 20 и 29 Юли ще си пека дир--ка на морето и за всеки случай да имам алтернативен сервиз под ръка, че всичко се случва. Че ако е болна колата, лягам и аз. tqnbtb, пусни ми на лични телефона си. Мерси предварително.Виж Алфата ...
Comment
Comment