Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ в Бургас - сервиз?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ в Бургас - сервиз?

Здравейте колеги. Намирам се в Бургас и имам нужда да ми погледнат окачването на 166цата. Бихте ли ме насочили към някой сервиз, където си знаят работата?
    Виж Алфата ...

ако все още не си намерил аз мога да те закарам на 1 място дето знаят кво е алфа от бургас съм и утре цял ден съм свободен само пишеш и може да се оговорим нещо
    alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
    Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
      ако все още не си намерил аз мога да те закарам на 1 място дето знаят кво е алфа от бургас съм и утре цял ден съм свободен само пишеш и може да се оговорим нещо
      Дрънни моля те или кажи тел. 0899396466 Деян
      Виж Алфата ...

Comment

И аз се интересувам за района Бургас - Слънчев бряг, т.к. между 20 и 29 Юли ще си пека дир--ка на морето и за всеки случай да имам алтернативен сервиз под ръка, че всичко се случва. Че ако е болна колата, лягам и аз. tqnbtb, пусни ми на лични телефона си. Мерси предварително.
        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

днеска 1 колега ми звънна ама неможахме да направим работата щото моя човек беше зает с няколко коли хубаво е колегите от Бургас да си дадат по 1 тел щото е добре да има няколко сервиза под ръка моя тел е 0883377903
          alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
          Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
            И аз се интересувам за района Бургас - Слънчев бряг, т.к. между 20 и 29 Юли ще си пека дир--ка на морето и за всеки случай да имам алтернативен сервиз под ръка, че всичко се случва. Че ако е болна колата, лягам и аз. tqnbtb, пусни ми на лични телефона си. Мерси предварително.
            Христо, 0888716320, много точен пич! Отново голямо благодаря! За щастие нямаше никакви проблеми с красавицата, единствено странно ниския разход от Бюргас до София - 6.0 със средна скорост 120 км/ч, макс. 235
            Виж Алфата ...

Comment

Working...
            X