Предположения как ще завърши мача ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Динамо (Загреб) Vs. Лудогорец
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеЛудогорец нЕма фенове тукАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от gero_records Покажи съобщениеПредположения как ще завърши мача ?...Ти продължение, ли ми предлагаш..?...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеВярно е, че се скъсаха от лежане накрая (тип ЦСКА), но това с продължението... освен да му купим часовник?Alfa Romeo-156-Sportwagon-2.4JTD-150hP-2002
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеТе с цялата ни държавица се габаркат, ти за едно отборче...
Определено го закачиха Марселиньо, но и той го удари на театър сълза и смях. И без това губеше равновесие - можеше да падне естествено.
А при нашия гол дали имаше ръка?
Марселиньо си бягаше момчето. Явно на всеки дори и да върви може да се случи некой на бъзик да го спъне и той е готов паднал . Само че когато бягаш и съвсем лекото чукване по крака , може да те накара да се превърташ като блъснато куче.На телевизора изглежда като ДРАМА и ТЕАТЪР , но наяве си е ужас. Аз играя мач 2 пъти в седмицата ..и мога да споделя, че едно леко докосване може да те осакати за 1-2 седмици ( въпреки ,че сме аматьори) . Не мисля ,че при тази скорост с която бягат и със съсредотчеността сърху топката, може да предположиш ,че ще те фаолират.Last edited by gero_records; d.m.y г., 01:00.Alfa Romeo-156-Sportwagon-2.4JTD-150hP-2002
Comment
Comment