Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво пропуснахме във форума от вчера ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво пропуснахме във форума от вчера ?

Улисани в кликания за печелене на самобръсначки и т.н. "bull-shit" като че ли тихомълком пропуснахме две важни неща от вчера ... Да припомня - 18 Юли 2012 ...

1. Рождената дата на Апостола - мда, колкото и да не ни се иска да се сещаме, на този ден е роден Васил Иванов Кунчев - български революционер, идеолог и организатор на българската национална революция, основател на Вътрешната революционна организация (ВРО) и на Българския революционен централен комитет (БРЦК), български национален герой.
    Макар че е по-модерно да се празнуват датите на смъртта на нашите герои, защо пък да не си спомним и кога са родени ???

2. На летище Бургас беше извършен грозен терористичен атентат. Загинаха 8 души, ранените са повече от 30, сред които и малки деца ... Две измислени държави се оплюват взаимно с цел зараждане на международен конфликт. По средата сме ние, а се оказва, че е по-важно да цъкнем едно линкче във фейсбука ...

Мен лично ме е срам то тия двата споменати пропуска в тоя велик форум. Имам лекото подозрение дори, че тази тема ще бъде безвъзвратно загубена поради ... айде да не казвам поради що.
    Но мисля, че би следвало да има някакъв отзвук и тук - във форум, където всички без изключение са с претенции и самочувствие...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    По средата сме ние, а се оказва, че е по-важно да цъкнем едно линкче във фейсбука ...

Мен лично ме е срам то тия двата споменати пропуска в тоя велик форум.......
    Но мисля, че би следвало да има някакъв отзвук и тук - във форум, където всички без изключение са с претенции и самочувствие...
    Уфф колега айде няма нужда с този назидателен тон .. Относно терористичния акт - какъв коментар може да се даде на тази безумна случка, лишена от всякаква логика? Трагедията си е трагедия, а коментарите с нищо не помагат.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:54.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Не точно, а и не използвам "назидателен тон" ... явно не разбирате за какво говоря.
        Както и да е.
        Ако управата реши - може да затрие темата, щом е неудобна.

И без това на никой не му дреме на дедовия ...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Не точно, а и не използвам "назидателен тон" ... явно не разбирате за какво говоря.
          Както и да е.
          Ако управата реши - може да затрие темата, щом е неудобна.

И без това на никой не му дреме на дедовия ...
          Колега, това да не е форум на българската история или bTV, за да се коментират такива теми. На дневен ред са 'ядене, пиене и тия три неща'.

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:56.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

искам да ти кажа, че забелязах как съвсем тенденциозно никой не пусна тема, просто защото е тежка и явно всички уважават тежестта й...

честно казано направи ми добро впечатление!
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                искам да ти кажа, че забелязах как съвсем тенденциозно никой не пусна тема, просто защото е тежка и явно всички уважават тежестта й...

честно казано направи ми добро впечатление!
                Не можеш да си представиш, колко си прав , Стояне!
                Алекс, няма как да забравя тая дата, защото и сина ми е роден на нея и днес, пардон вчера, навърши 20 години/http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47015 Audioтерориста joli mtx.
                И мене ме сърбяха пръстите, а после реших, че не трябва да ги чешам.
                Нека му е честито на Апостола, без да му нарушаваме покоя!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Какво стадо сме всички.
                  Само авторът на темата е социално ангажиран и мислещ хомосапиенс.

Тонът не е назидателен, а е възпитателно укорителен.

Взривяване на автобус пълен с израелски граждани е нещо обичайно в нашият свят. Това е тъжно, но е факт.
                  Грозен терор. какво има да се коментира тук според теб?
                  Жалко е когато умират невинни хора, но те умира всеки ден в различни части на света.
                  Нека не забравяме, че няма добри бомби, винаги загиват хора, често невинни.
                  Апостолът е наистина значима фигура, но аз не мисля, че трябва да наднича от всякъде.
                  Българската история е пълна с не по-малко значими фигури от Левски, но те отдавна тънат в забрава.
                  Дори едно земетресение без жертви, слава на бога, стана причина да не чуем сирени в един град в памет на Ботев.
                  Кое е пропуснато, не разбрах?
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Алекс, умишлено се пропускат вече доста неща в това "форумче" .
                    Просто това не е "форум"/площад/, където да си поговориш с познати и непознати за нещо интересно и смислено. Това вече е запустялата градинка зад блока, където с бира в ръка можеш да обсъдиш на кака Мара прашките и на стрина Пена увисналите цици, примерно .
                    Няма нищо лошо в това, просто трябва лека пренастройка да си направиш . Е, не на всеки се отдава пренастройването и това се отразява в присъствието, но всеки решава за себе си .
                    Поздрави и не се ядосвай излишно.
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Мен лично ме е срам то тия двата споменати пропуска в тоя велик форум. Имам лекото подозрение дори, че тази тема ще бъде безвъзвратно загубена поради ... айде да не казвам поради що.
                      И от какво те е срам? Точно обратното - трябва да си горд,че си един от малкото във форума,които обръщат внимание на стойностните неща, а не на разни безсмислени глупости...
                      Явно малко са хората,които ги интересуват великите дела на хората преди нас, на спасителите, владетелите.
                      Малко са хората, на които им дреме,че е имало терористичен акт в държавата им, че има трагедия в десетки семейства, че това е всяло ужас у много хора.
                      Не се хаби за тези на които не им дреме.
                      Peugeot 307
                      A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Трагедията си е трагедия, а коментарите с нищо не помагат.
                        Не е трагедия, а ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ! Трагедията е резултат от него! Винаги съм си мислел, че сме далеч от целите на разни такива групировки, защото сме нищожни и незначими като държавица, НО явно нещата не са точно така...
                        За съжаление родните сили на реда, не са успели да опазят нито нас, нито туристите в родината ни! Жалко...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Какво стадо сме всички.
                          Само авторът на темата е социално ангажиран и мислещ хомосапиенс.

Тонът не е назидателен, а е възпитателно укорителен.

Взривяване на автобус пълен с израелски граждани е нещо обичайно в нашият свят. Това е тъжно, но е факт.
                          Грозен терор. какво има да се коментира тук според теб?
                          Жалко е когато умират невинни хора, но те умира всеки ден в различни части на света.
                          Нека не забравяме, че няма добри бомби, винаги загиват хора, често невинни.
                          Апостолът е наистина значима фигура, но аз не мисля, че трябва да наднича от всякъде.
                          Българската история е пълна с не по-малко значими фигури от Левски, но те отдавна тънат в забрава.
                          Дори едно земетресение без жертви, слава на бога, стана причина да не чуем сирени в един град в памет на Ботев.
                          Кое е пропуснато, не разбрах?
                          накрая пропусна да кажеш САМО ЦСКА)
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                          X