Известие

Collapse
No announcement yet.

Включени светлини ?!?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
    Отидох да измеря моите:
    156 със стандартно окачване -
    270-275 мм до долния ръб на фара за мъгла.
    Колата е спряна на лек наклон.

Значи става този вариант.
    Стига да ги има в България.
    Last edited by bager; d.m.y г., 20:17.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Не ми харесват такива рингове.
      Ако имах 159 вероятно щях да взема нещо такова: https://www.dectane.de/product_info....r56-black.html
      ...

Comment

Не ми харесват такива рингове.
        Ако имах 159 вероятно щях да взема нещо такова: https://www.dectane.de/product_info....r56-black.html
        О, да! Определено тези са доста по-добри, но 200 евро за дневни светлини ми се струват множко. Знам ли...
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• То всичкото добре ама има и едно изискване за площа на светешата повърхност която трябва да е не по-малка от 40 кв.см. според линка който беше постнал багера

Височината от земята трябва да бъде между 250 мм. и 1 500 мм. Площта на светещата повърхност не трябва да е по-малка от 40 кв.см.
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
            О, да! Определено тези са доста по-добри, но 200 евро за дневни светлини ми се струват множко. Знам ли...
            Скъпо е да , но и за данъци плащаме много. А кеф цена няма.

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:40 ----------

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            То всичкото добре ама има и едно изискване за площа на светешата повърхност която трябва да е не по-малка от 40 кв.см. според линка който беше постнал багера

Височината от земята трябва да бъде между 250 мм. и 1 500 мм. Площта на светещата повърхност не трябва да е по-малка от 40 кв.см.
            На единия модул или на 2та трябва да е 40см2?
            Че ако е само за единия ми се струва много.
            Ако е 20 за 1, това означава лента с размери 20 на 1см. И ако тази лента е гъвката и направиш окръжност от нея се получава с диаметър 6.37 см. Което е доста малко.
            Ясно ми е че това е грубо сметнато и че за 20cm2 трябва да е малко по-голям диаметъра ...
            Last edited by Drag0; d.m.y г., 20:52.
            ...

Comment

• Не знам . Но най-вероятно е на всеки един модул .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Това с 40-те кв. сантиметра ми изглежда абсурно много. На Жулиетата са по 4 диода с обща площ не повече от 10 см2 а са си фабрични.
                Subaru Legacy 3.0R
                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                sigpic

Comment

• Едва ли полицаите ще мерят с линийка и ще смятат с калкулатор. И за пунктовете за технически преглед се съмнявам да го правят.
                  ...

Comment

Едва ли полицаите ще мерят с линийка и ще смятат с калкулатор. И за пунктовете за технически преглед се съмнявам да го правят.
                    Разбира се. Важното е да светлините да имат оня сертификат Е4 87 или как беше... А и предполагам, че китайците няма проблем да го дадат - а и в повечето комплекти е включен...

Носиш си една разпечатка на закона и на директивите на ЕС + сертификата Е4 87 - и направо запушваш устата на ченгето с документи...

Тези например си имат сертификат и не са скъпи: http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=2114

Иначе мисля да ги сложа в тези решетчици под фара - по принцип са декоративни:

След последния фейслифт от 2011 година там вече слагат хромирана лайстна:

Според мен няма да стане много грозно
                    Last edited by pinko; d.m.y г., 21:46.
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• За мен перфектната оферта е диодни лампи на халогените за мъгла, без никакви циганиики за допълнителен монтаж, обаче ако те спрат винаги могат да се заядат, че караш на халогени, което е забранено...

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                        За мен перфектната оферта е диодни лампи на халогените за мъгла, без никакви циганиики за допълнителен монтаж, обаче ако те спрат винаги могат да се заядат, че караш на халогени, което е забранено...
                        И аз се мъчих да си използвам малкото акъл за нещо подобно във фаровете за мъгла,понеже не искам да променям визията на колата,но както каза винаги чичковците могат да се заядат.
                        Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                        Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

• Много ме дразнят тези DLR, които са 5-6 отделни диода един до друг - изглежда като мъниста, все едно е кола на някоя кифла.

И вчера търсих и гледам OSRAM имат такива, които не изглеждат така:

http://www.osram.com/osram_com/produ...url=am-led-drl

Ето и едно ревю:

http://www.youtube.com/watch?v=Xw-M25torAw

Само незнам от къде да се намерят (няма ги в ибей), може би представителя на Осрам,

http://www.alfalightbg.com/

ще знае нещо.

И къде ще ги завра на 156-цата, без да стане цигания, просто незнам.
                          Subaru Legacy 3.0R
                          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                          sigpic

Comment

Мога да ти кажа , че chrome модела има 2 големи конструктивни проблема, а черния само 1. Самата лупа е много зле сравнена с каквито и да е било китайски прожектори за retrofit. Не прави широко петно, осветяването е неравномерно, има много отблясъци. Затова и не съм им слагал ксенон.
                            Преди това имах morimoto bi-xenon прожектори в обикновен фар и бяха почти перфектни, но имат проблем с надеждността - 8 месеца и замина единия рефлектор на прожектора, а беше само 35вата...
                            Тук дори има хора с такива фарове, и са изключително доволни от покупката си, разпитвал съм ги по въпроса.
                            Иначе, що се отнася до големите конструктивни проблеми (2 при хрома и 1 при черните) - разкажи малко повечко.
                            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Така като гледам, за да избегна "циганията" и монтирането на всякакви допълнителни фарове, ще се запасявам с допълнителни крушки и ще си карам на къси.
                              Другия вариант е да карам с включени фарове за мъгла, които при ГТ-то са в основния фар, но не знам дали това ще бъде удачен вариант.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

• Това ще е перфектния вариант ако им сложиш диодни крушки, както съм писал по-горе... Има такива, които са си с нормалния цокъл (H1, H7, H3 и т.н.) но са диодни и предполагам, че ще светят нещо средно между силни габарити и фарове... Абе за такива цели ще са супер си мисля... И с ГТ-то нямаш притеснения, че ще те порежат защото караш на халогени...

Comment

Working...
                                X